Ο Χρήστος και η Σίσσυ έπιασαν δουλειά ! Μας σερβίρουν τον πρώτο πρωινό καφέ τους…

Μετά από δύο ολόκληρους μήνες αναμονής και αφού γύρω από την τηλεοπτική τους παρουσία και γύρω από τον τηλεοπτικό συνδυασμό τους χύθηκαν τόνοι μελάνης, επιτέλους ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου και το… fresh “Πρωινό ΑΝΤ1”, είναι στον αέρα !

Επιτέλους, γιατί η αλήθεια είναι, πως δεν άντεχα άλλο να ζω αυτή την τηλεοπτική, πρωινή σεναριολογία που τους ακολουθούσε… Το τι άκουσαν τα αυτάκια μας και το τι διάβασαν τα ματάκια μας, δεν λέγεται… Σενάρια, σενάρια, σενάρια, τα οποία θα ζήλευε μέχρι και ο Σπίλμπεργκ !

Ετσι, ο Χρήστος και η Σίσσυ, αφού πρώτα παραδοσιακά τηλε-συνευρέθηκαν με την Λιάνα Κανέλλη, αλλά και με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος όχι μόνο φέτος που το πρωινό του ΑΝΤ1 έγινε ενιαίο, αλλά κάθε χρόνο φροντίζει να καλοσωρίζει δίπλα του τους νέους οικοδεσπότες του ψυχαγωγικού και να τους εύχεται “καλή επιτυχία”, το νέο τηλεοπτικό δίδυμο, φρόντισε να μας καλοσωρίσει !

Ο Χρήστος και η Σίσσυ με έντονα τα σημάδια του άγχους, της αγωνίας και όπως αποδείχθηκε και αργότερα και της… αυπνίας, έχοντας ,όμως, την ίδια ώρα κι ένα λαμπερό, ζεστό χαμόγελο μας είπαν μία μεγάλη “καλημέρα”. Τα παιδιά έπιασαν δουλειά με πολύ κέφι και φοβερή όρεξη και τους φαίνεται !

“Σίσσυ κοιμήθηκες καθόλου το βράδυ ;” ρώτησε ο Χρήστος την Σίσσυ για να του απαντήσει κι εκείνη με την σειρά της :
“Οχι Χρήστο μου, δεν κοιμήθηκα καθόλου, γιατί το παιδάκι μου ήταν λιγάκι αδιάθετο από μία ίωση της εποχής και καταλαβαίνεις… Διαφορετικά θα κοιμόμουνα…”

Στην συνέχεια και ο Χρήστος μας αποκάλυψε, πως κι εκείνος δεν… έκλεισε μάτι !
“Ούτε κι εγώ κοιμήθηκα, αλλά δεν κοιμήθηκα λόγω άγχους… Κάθε φορά που ξεκινά κάτι, που περιμένω κάτι με μεγάλη αγωνία, δεν μπορώ να κοιμηθώ ! Και αυτή είναι μία παράδοση που με ακολουθεί από τα σχολικά μου χρόνια…”

Φυσικά οι δυο τους φρόντισαν να μας ξεναγήσουν και στο μεγάλο και άκρως εντυπωσιακό πλατό που έστησε ο ΑΝΤ1 για να στεγάσει φέτος το “Πρωινό ΑΝΤ1”. Ενα πλατό το οποίο χωρίζεται σε πέντε χώρους, οι οποίοι συνδυάζουν αρμονικά χρώματα από… ζαχαρί, πράσινο και καφέ, μέχρι και κόκκινο !

Σε αυτούς τους πέντε χώρους βλέπουμε τα εξής σημεία της εκπομπής… Στον πρώτο χώρο βρίσκεται κλασικά ο καναπές και το… σαλόνι του “Πρωινού ΑΝΤ1”, όπου η Σίσσυ και ο Χρήστος θα περνούν το κυρίο μέρος της εκπομπής, μαζί με τους καλεσμένους τους. Στο δεύτερο χώρο, είδαμε στημένο ένα μεγάλο, οβάλ, γυάλινο τραπέζι, όπου και θα γίνεται το… κους-κους της εκπομπής, ενώ αμέσως μετά είδαμε την κατακόκκινη κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, όπως επίσης κα το… καθιστικό – μίνι σαλονάκι της Λίτσας Πατέρα. Ο πέμπτος και τελευταίος χώρος του πλατό, είναι ένας ειδικός χώρος που στήθηκε για τον Σπύρο Σούλη και για τις… έξυπνες, αλλαγές που θα μας προτίνει μέσα από το “Πρωινό ΑΝΤ1”, χώρος στον οποίο θα εμφανίζονται επίσης και οι καλλιτέχνες που θα μας λένε κι ένα τραγούδι !

Αμέσως μετά μας παρουσίασαν και τους συνεργάτες τους : Χριστίνα Πολίτη, Κατερίνα Ζαρίφη, Σπύρο Σούλη, Μαριλού Ρεπαπή, Αντωνία Καλλιμούκου, όπως επίσης και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος υπογράφει και την αρχισυνταξία του ψυχαγωγικού τμήματος του “Πρωινού ΑΝΤ1”.

Η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε με την Λίτσα Πατέρα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να αναλαμβάνουν δράση, έκαστη στο… είδος της, όπως επίσης και με τον Τάσο Αρνιακό, ο οποίος φρόντισε να μας ενημερώσει πως… “ο καιρός έχει γυρίσματα” !

Read More

And More