Ο Χρήστος Λούλης δηλώνει μετανιωμένος για τη δήλωση κατά της Ζέτας Μακρυπούλια: “Ήμουν σε μια φάση που δεν ήμουν καλα”

Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Λούλης το βράδυ της Τρίτης. Ο ηθοποιός δήλωσε μετανιωμένος στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη για την ατάκα του ότι δεν μπορεί να θεωρήσει συνάδελφο τη Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα εξομολογήθηκε την προθυμία του να πρωταγωνιστούσε σε θεατρικό μαζί της.

«Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρονών και δίπλα μου είχα 20άριδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε να νιώσω καλά για τον εαυτό μου. Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πω» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως θα έκανε μια διαφήμιση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το αντίτιμο των 5.000 ευρώ. «Δεν μου αρέσει όταν το βλέπω, αλλά δεν λέω και μεγάλα λόγια. Είναι δύσκολο να πεις όχι. Είναι 5.000 για μια φωτογραφία».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More