Ο Χρήστος θα κάνει… “Deal” ;

Σεμνά και ταπεινά θα τις περάσουν τις φετινές γιορτές τα κανάλια και σας το λέμε απο τώρα για να ξέρετε και να μην κάνετε… όρεξη. Τα λαμπερά σόου, τα εντυπωσιακά σπέσιαλ επεισόδια και οι χοροί και τα πανηγύρια… last year όπως έλεγε και σχετική, επιτυχημένη διαφήμιση.

Κρίση γαρ, οπότε όλοι οι τηλε-άνθρωποι προσπαθούν να βρουν έναν οικονομικό και παράλληλα έξυπνο τρόπο για να δώσουν μία εορταστική νότα στο πρόγραμμά τους χωρίς να έχουν ξοδευτεί και συγχρόνως να τα καταφέρουν και να τσιγκλήσουν και τους τηλεθεατές.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο κινείται βεβαίως – βεβαίως και ο ΑΝΤ1. Ετσι, απ ΄ότι μαθαίνω τα Χριστουγεννιάτικά του θα βάλει το “Deal” .To επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι θα φιλοξενήσει τις ημέρες των εορτών διάφορους λαμπερούς καλεσμένους ,οι οποίοι θα θελήσουν να κάνουν… παιχνίδι και τα έσοδα εννοείται πως θα δωθούν για φλανθρωπικούς σκοπούς.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της παραγωγής σκέφτηκαν να προτείνουν στον Χρήστο Φερεντίνο για πρώτη φορά να εγκαταλείψει την θέση του παρουσιαστή και να συμμετέχει στην εκπομπή κρατώντας τον ρόλο του παίκτη, βάζοντάς τα για τα καλά με τον… Τραπεζίτη !

Καλό ε ; Αναμφισβήτητα θα έχει πλάκα, αλλά και ενδιαφέρον ,αφού θα δούμε το πόσο δυνατός παίκτης μπορεί να είναι ο Χρήστος.

Read More

And More