Οι “12 Πίθηκοι” του Μπραντ Πιτ, γίνονται… σειρά !

Μια νέα τάση κάνει την εμφάνισή της στην αμερικανική τηλεόραση, όπου η εισβολή του κινηματογράφου στη μικρή οθόνη γίνεται ακόμη πιο αισθητή.
Μετά το «Φάργκο» των αδελφών Κοέν που προορίζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον αλλά και την ταινία του Μπεν Στίλερ «Reality Bites», που πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα μεταφερθεί στην TV, μία ακόμη ταινία φιγουράρει στη λίστα με τις διάσημες πλέον μεταφορές.

Οι «12 πίθηκοι» του Τέρι Γκίλιαμ με τον Μπρους Γουίλις και τον Μπραντ Πιτ μπαίνουν τώρα στο στόχαστρο του δικτύου SyFy που παρήγγειλε τον πιλότο για τη μεταφορά της κλασικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1995 στην τηλεόραση. Στο τηλεοπτικό «Twelve Monkeys» όπως και στην ταινία ένας επιστήμονας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να βρει την αρχή μιας θανάσιμης επιδημίας που εξολόθρευσε το ανθρώπινο είδος.

Την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς αναλαμβάνει η Atlas Entertainment (σε συνεργασία με τη Universal Cable Productions), η οποία είχε κάνει και την ταινία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο ενώ το σενάριο υπογράφουν δύο νέα πρόσωπα, ο Τέρι Ματάλας και ο Τράβις Φίκετ («Terra Nova», «Nikita»).

Read More

And More