Οι 15 celebrities με τα πιο εκπληκτικά δαχτυλίδια αρραβώνων!

Οι celebrities είναι πλούσιοι, διάσημοι και έχουν την τάση να κοσμούν τους αρραβώνες τους με μερικά από τα μεγαλύτερα, πιο λαμπερά, και (φυσικά) πιο ακριβά διαμάντια.

Από τo περίπου 12 καρατίων oval-cut διαμαντένιο δαχτυλίδι της Blake Lively που αποτιμάται σε περίπου 2.000.000 δολάρια από τo σύζυγό της Ryan Reynolds, μέχρι το 20 καρατίων δαχτυλίδι της Beyoncé από τον Jay-Z, που υπολογίζεται στα 5.000.000 δολάρια, αυτά τα διαμάντια είναι σίγουρα ο πιο ακριβός φίλος ενός κοριτσιού.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα 15 πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων των celebrities!


Ο Brad Pitt σχεδίασε το δαχτυλίδι της Angelina μαζί με τον σχεδιαστή κοσμημάτων Robert Procop για να είναι σίγουρος πως είναι της καλύτερης ποιότητας και ταιριάζει τέλεια στο δάχτυλό της.


Ο Jay-z χάρισε στη Beyonce ένα Lorraine Schwartz δαχτυλίδι αξίας 5.000.000 δολαρίων τον Απρίλιο του 2008.


O Ryan Reynolds σχεδίασε για τη Blake ένα Lorraine Schwartz δαχτυλίδι από ροζ χρυσό με ένα οβάλ light pink διαμάντι.


Ο Matthew Broderick πρόσφερε στην SJP ένα συγκλονιστικό διαμαντένιο δαχτυλίδι πριν το ζευγάρι παντρευτεί το 1997.


O Tom Βrady πρόσφερε στη Gisele ένα 4 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι το 2008, ενω το Φεβρουάριο του 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε.


Ο Justin Theroux χάρισε στην Jennifer Aniston ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τον Αύγουστο του 2012 και το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μέσα σε αυτό τον χρόνο.


Ο πρίγκηπας William χάρισε στην Κate Μiddleton ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι και διαμάντια που ανήκε στην μητέρα του Πριγκήπισσα Diana.


Ο Kanye έκανε πρόταση στην Kim με ένα Lorraine Schwartz διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων, στο San Francisco τον Οκτώβριο του 2013.


O Johny Depp επιβεβαίωσε τις φήμες για τον αρραβώνα τoυ με την Amber Heard όταν εκείνη φόρεσε το δαχτυλίδι της κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για την προώθηση της ταινίας Trancendence.


Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Scarlett Johansson από το σύντροφό της, Romain Dauriac είναι ένα vintage art-deco.

Read More

And More