Οι 5 πιο ισχυροί, πλούσιοι και διάσημοι του πλανήτη!

Είναι πάμπλουτη,όμορφη, ταλαντούχα και είναι πρώτη στη λίστα των πιο ισχυρών διάσημων του πλανήτη. Είναι η …

… Αngelina Jolie και είναι μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, η πιο πλούσια και ισχυρή προσωπικότητα του πλανήτη από τον χώρο της showbiz και μάλιστα επίσημα και με τη …βούλα του έγκριτου περιοδικού Forbes.

H φήμη της έχει ξεπεράσει και αυτή της Oprah,η οποία έρχεται δεύτερη στη λίστα των πιο ισχυρών,αλλά περνάει σε πλούτη την Jolie, αφού το 2009 έβαλε στην τσέπη της 257 εκατομμύρια δολάρια ναι δεν κάναμε λάθος στο νούμερο, ενώ η Αngelina μόνο 27 εκατομμύρια δολάρια..

Τρίτη πιο ισχυρή διάσημη του πλανήτη η βασίλισσα της Pop Madonna, η οποία έβαλε στον προσωπικό της λογαριαμό το 2009, 110 εκατομμύρια ευρώ.

Στο νούμερο 4 είναι πάλι γυναίκα! Η εκρηκτική Beyonce Knowles, αν και πιτσιρίκα, κατάφερε να ανέβει γρήγορα πολύ ψηλά… Τόσο ψηλά είναι και οι τραπεζικοί της λογαριασμοί αφού μέσα στο 2009 τους γέμισε με 87 εκατομμύρια δολάρια!

Επιτέλους, ήλθε η ώρα να εμφανιστεί στη λίστα και ο πρώτος άντρας… Στο νούμερο 5 των πιο ισχυρών του πλανήτη είναι ο περιβόητος πρωταθλητής του Golf, Tiger Woods ο οποίος το χειμώνα έγινε για …μήνες το αγαπημένο θέμα των μέσων ενημέρωσης, λόγω των …ατελείωτων εξωσυζυγικών του σχέσεων…Παρ’ όλα αυτά ο κύριος Wood είναι ο πέμπτος πιο ισχυρός star του πλανήτη ενώ το 2009 κέρδισε, πάντα σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό forbes, 110 εκατομμύρια δολάρια!

Το θέμα είναι τώρα αν αυτοί οι πέντε πιο δυνατοί star του πλανήτη θα καταφέρουν να φιγουράρουν πρώτοι στη λίστα forbes και το 2010…

Read More

And More