Οι αδελφοί Αλαχούζοι και η δουλειά τους στο “Νησί” !

Από τον … “Χάρι Πότερ” μέχρι το “Νησί” ! Οι αδελφοί Αλαχούζοι ίσως να είναι και οι μαναδικοί άνθρωποι στην Ελλάδα που όντως μπορούν να μιλούν πως έχουν κάνει μία αξιόλογη πορεία στο εξωτερικό και πως με το ταλέντο τους κατάφεραν να ανοίξουν μέχρι και τις πόρτες του Χόλιγουντ !

Ναι, μπορεί οι περισσότεροι να μην τους γνωρίζετε, γιατί δεν είναι ούτε ηθοποιοί, ούτε σκηνοθέτες ! Οι αδελφοί Αλαχούζοι είναι οι …μετρ του μακιγιάζ και των μεταμορφώσεων στην Ελλάδα ! Είναι οι μάγοι των σπέσιαλ εφέ στην χώρα μας και οι οποίοι όπως σας είπα και πιο πριν, έχουν καταφέρει να διαπρέψουν με την δουλειά τους και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε τεράστιες παραγωγές, όπως ήταν η κινηματογραφική παραγωγή του “Χάρι Πότερ” !

Ετσι, λοιπόν, όταν οι άνθρωποι του Mega σκέφτηκαν πως θα χρειαστούν μεταμορφωτικό μακιγιάζ για το “Νησί” και για τις περιπτώσεις των ηθοποιών που θα υποδύονταν τους Χανσενικούς, αμέσως το μυαλό τους πήγε στους… ειδικούς, δηλαδή, στους αδελφούς Αλαχούζους ,στον Γιώργο και τον Ρούλη…

“Εμείς στο “Νησί” ξεκινήσαμε να δουλεύουμε από πέρσι τον Μάρτιο και μέχρι τώρα ; Δεν έχουμε σταματήσει στιγμή ! Πηγαινοερχόμαστε ασταμάτητα στην Κρήτη ,αφού η δουλειά τρέχει και πρέπει σχεδόν …ταυτοχρόνως να είμαστε και στην Αθήνα, αλλά και στην Κρήτη για να τα προλάβουμε όλα” , λέει αποκλειστικά στο “Τ-Life” ο Γιώργος Αλαχούζος και συνεχίζει :

“Οσο αφορά στις ανάγκες του “Νησιού” ,χρειαστήκαμε περίπου δύο εβδομάδες για να φτιάξουμε κάποια καλούπια, πάνω στα οποία δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό , όπως επίσης και κάποια σπαστά κομμάτια, τα οποία ουσιαστικά είναι προσθετικά… Κομμάτια τα οποία για μας είναι πολύτιμα, γιατί μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σε πολλές περιπτώσεις ,με την λογική του παζλ !”

Ο Γιώργος Αλαχούζος μας αποκάλυψε ,όμως, τι ακριβώς είναι και το υλικό με το οποίο δουλεύουν και κατασκευάζουν όλα αυτές τις μεταμορφώσεις :

“Πρόκειται για ιατρική σιλικόνη ,γιατί αποφασίσαμε να καταργήσουμε το λάτεξ. Βλέπετε, η ιατρική σιλικόνη και δουλεύεται πιο εύκολα και πιο πειστικό, φυσικό αποτέλεσμα δίνει. Γιατί εκτός απο την εικόνα που βλέπετε, εμείς θέλουμε το υλικό και να …συμπεριφέρεται όσο το δυνατόν πιο φυσικά γίνεται. Μπορεί να υπάρξει πρόσωπο χωρίς …εκφράσεις ; Και βέβαια όχι !”

Βέβαια, ο Γιώργος δεν παρέλειψε να μας πει το πως αισθάνεται που συμμετέχει στην μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της ιδιωτικής τηλεόρασης :

“Είμαι πραγματικά απίστευτα χαρούμενος και ευτυχισμένος που συμμετέχουμε και εγώ και ο αδελφός μου σε αυτή την μοναδική σειρά… Είναι μία σειρά κανονική υπερπαραγωγή, για την οποία νιώθεις περήφανος που και βοήθησες στο να βγει στον αέρα στην χώρα σου ,αλλά και γιατί σε τόσο δύσκολους καιρούς, βρέθηκε ένα κανάλι που να τολμήσει να πιστέψει και να επενδύσει σε μία τόσο μεγάλη προσπάθεια…”

Read More

And More