Οι αδερφές Kardashian επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέο ριάλιτι

Η οικογένεια των Kardashian κατάφερε να γίνεις μία από τις διασημότερες οικογένειες παγκοσμίως μέσα από το ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians».

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το συγκεκριμένο ριάλιτι, οι διάσημες τηλεπερσόνες αποφάσισα να κάνουν ένα διάλλειμα για έναν χρόνο και τώρα επιστρέφουν ξανά μέσα από ένα νέο ριάλιτι.

Η οικογένεια Kardashian λοιπόν, επιστρέφουν στην τηλεόραση στις 14 Απριλίου με νέο ριάλιτι, το οποίο θα προβάλλεται από το κανάλι του Hulu.

Στο νέο ριάλιτι με τίτλο «The Kardashians», σύσσωμη η λαμπερή οικογένεια των Kardashian, με ασορτί λευκά σύνολα, υπόσχεται ότι «όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν» στο νέο teaser που κυκλοφόρησε. Μετά το «Keeping Up With The Kardashians» που προβαλλόταν για 20 χρόνια, οι Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie, και τα υπόλοιπα μέλη επιστρέφουν σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Ακόμη, το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών», όπως αναφέρεται στο teaser τρέιλερ.

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Read More

And More