Οι αδερφές Φαρμάκη βραβεύτηκαν μαζί! Φωτογραφίες

“Αγαπάω την αδερφή μου! Είναι πραγματικά εκπληκτική και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν, ούτε και το blog μας! Οι αδερφές καταφέρνουν τα πάντα καλύτερα” έγραψε η Γωγώ Φαρμάκη στα social media δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αδερφή της, Όλγα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Georgia Farmaki (@gogofarmaki) στις


Το μήνυμα αγάπης που έστειλε χθες η ηθοποιός στην αδερφή της ήρθε λίγη ώρα αφού οι δυο τους ανέβηκαν απαστράπτουσες στη σκηνή που είχε στηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο Αγίας Τριάδας για να παραλάβουν το βραβείο τους.


Με τους Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστρόκαλο (Mi.Ro.) και τον Άλεξ Κάβδα αφού παρέλαβαν το βραβείο “Best Fashion Business Blog”.

Η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη, βραβεύτηκαν για το fashion blog που έχουν δημιουργήσει στα βραβεία του περιοδικού Marie Claire. Συγκινημένες παρέλαβαν το βραβείο τους από τους σχεδιαστές μόδας Mi.Ro. και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε πιο χαρούμενες από ποτέ.

Οι δυο τους εξέφρασαν τα αισθήματα τους για τη βράβευση δημοσιεύοντας αρκετές φωτογραφίες τους από τη βραδιά στα social media.

We were excited just to be nominated! Winning the “Best Fashion Business Blog” is such an honor!thank you @yiorgosmesimeris and @dp_dimitrispetrou for my adorable dress !!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Georgia Farmaki (@gogofarmaki) στις

Proud and honoured !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olga Farmaki (@olgafarmaki) στις

Read More

And More