Οι αγαπημένες σου celebrities βρέθηκαν στο νέο ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας! Φωτογραφίες

Οι αγαπημένες σου celebrities βρέθηκαν στο νέο ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας! Φωτογραφίες | tlife.gr

H Αρμενοκύπρια σχεδιάστρια Levinia Konyalian, εγκαινίασε το καινούργιο της ατελιέ στην Αθήνα, με μια τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στην κομψότητα, το ανεπιτήδευτο στυλ, την θυληκότητα, τη δημιουργικότητα, μα πάνω από όλα την ίδια τη γυναίκα.

Στον 3ο όροφο της οδoύ Νεόφυτου Βάμβα 7, σε ένα ιδιαίτερο και ζεστό χώρο, οι καλεσμένοι της σχεδιάστριας απόλαυσαν τις δημιουργίες της πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια.

To χάρισμα της Levinia Konyalian να αναδεικνύει η θηλυκότητα είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες, διάσημες και μη, επιλέγουν τις δημιουργίες της, όχι μόνο για τις επίσημες αλλά και για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Δες ποιες αγαπημένες celebrities βρέθηκαν στα εγκαίνια!


Μιμή Ντενίση Τζένη Θεωνά


Παναγιώτα Βλαντή, Levinia Konyalian Χριστίνα Αλεξανιάν


Φανή Βαφειάδη, Μάντυ Περσάκη Ελένη Τώρου, Μιμή Ντενίση


Έφη Πέτρου, Ειρήνη Κατραβά Σελίνα Αναγνώστου, Levinia Konyalian, Ρεγγίνα Κουρή

Λίγα λόγια για τη νέα collection
Η χειμερινή collection Levinia Κ απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την απλότητα, την ποιότητα, την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα των γραμμών και των υφασμάτων της. Δαντέλες και πέρλες κεντημένες στο χέρι, μεταξωτά, κασμίρ και ταφτάδες, μαύρο, γκρί, καμηλό, κρέμ, χρυσό και κόκκινο του κρασιού ήταν κάποια από τα avant-garde σύνολα που εντυπωσίασαν όχι μόνο πάνω σε μοντέλα αλλά και πάνω σε απλές, καθημερινές γυναίκες.

READ more