Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές του Harry Potter… έκαναν reunion! Δες πόσο άλλαξαν [pic]

Μια υπέροχη φωτογραφία ανακαλύψαμε στα Feed του Instagram που μας ξάφνιασε… ευχάριστα! Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές από τις ταινίες Harry Potter αποφάσισαν να κάνουν reunion οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, με σκοπό να μας ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα! Η εορταστική φωτογραφία ανέβηκε από την πρωταγωνίστρια των ταινιών Emma Watson, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως καταλαβαίνεις… το “έριξε”!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Hermione Granger πόζαραν μαζί της οι Bonnie Wright (Ginny Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) και η Evanna Lynch (Luna Lovegood)! Η διάσημη ηθοποιός – που μετά το Harry Potter είδε την καριέρα της να απογειώνεται – έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Καλά Χριστούγεννα και από εμάς”!

Πάντως και οι πέντε δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παιδιά που έπαιζαν με μεγάλη επιτυχία στις ταινίες Harry Potter! Εντυπωσιακή βέβαια είναι η αλλαγή του Matthew Lewis, ο οποίος ενσάρκωνε τον ρόλο του Neville!

Read More

And More