Οι “Αγγελοι του Τσάρλι”, επιστρέφουν !

Οι «Αγγελοι του Τσάρλι», μία από τις πιο αγαπητές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, επιστρέφουν. Σκηνές από το πιλοτικό επεισόδιο, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν στο διεθνές συνέδριο Comic-Com στο Σαν Ντιέγκο, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την επιτυχία που είχε η δημοφιλής σειρά τη δεκαετία του ’70, οπότε προβαλλόταν, αλλά και οι δύο ταινίες που ακολούθησαν τη δεκαετία του 2000, ελπίζουν στο ABC ότι θα έχει και η νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα προβάλλεται από το φθινόπωρο. Τη θέση των “Αγγέλων” της πρώτης τηλεοπτικής σειράς -Φάρα Φόσετ, Κέιτ Τζάκσον και Ζακλίν Σμιθ-, τις οποίες αργότερα κάλυψε στις ταινίες το αχτύπητο τρίδυμο Κάμερον Ντίαζ, Ντρου Μπάριμορ και Λούσι Λιου, παίρνουν τώρα τρία δροσερά κορίτσια της νέας γενιάς του Χόλιγουντ.

Οι τρεις ντετέκτιβ που θα αναλάβουν τις νέες επικίνδυνες αποστολές από τον μυστηριώδη Τσάρλι είναι οι Μίνκα Κέλι, Ανι Ιλονζέχ και Ρέιτσελ Τέιλορ. “Δεν είχα υποδυθεί ποτέ μια γυναίκα που έχει κότσια και τόλμη άντρα” δήλωσε η Μίνκα Κέλι, η οποία υποδύεται την Εύα Φρεντς. Το βέβαιο είναι πως τα τρία κορίτσια είναι συνεπαρμένα από τους ρόλους τους.

Την παραγωγή της σειράς, όπως και στις δύο ταινίες “Αγγελοι του Τσάρλι”, έχει και πάλι η Ντρου Μπάριμορ, που μοιράζεται τις ευθύνες με τους Αλφρεντ Γκου και Μάιλς Μίλαρ, το δίδυμο πίσω από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Smallville”.

Read More

And More