Οι “Άγριες Μέλισσες” απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτο στην παράσταση «Έλα μια Βόλτα»! Φωτογραφίες

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, με κέφι και μπρίο, δροσίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά κορονοϊού εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση με τίτλο «Έλα μια Βόλτα» που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Πρόσφατα, τον γνωστό showman επί σκηνής απόλαυσαν αγαπημένοι ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” , που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, σε νέα ώρα. Μεταξύ αυτών οι: Γιώργος Ηλιόπουλος, Ελένη Καρακάση, Κώστας Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Γιώργος Σουξές.

Αφού, λοιπόν, παρακολούθησαν όλοι μαζί την παράσταση, στο τέλος της βραδιάς επισκέφθηκαν τον χαρισματικό performer στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες:

Ηλιόπουλος-Καρακάση-Σαββιδάκης-Καλπακίδης-Τσιαβαλιάρη-Σουξές

Σουξές-Ηλιόπουλος-Καρακάση-Σαββιδάκης

Τάκης Ζαχαράτος-Θεοφανία Παπαθωμά

Αλέξανδρος Καλπακίδης-Εύη Τσιαβαλιάρη

Κώστας Σαββιδάκης-Τάκης Ζαχαράτος

Αλέξανδρος Καλπακίδης-Γιώργος Σουξές

Θεοφανία Παπαθωμά

Ελένη Καρακάση-Γιώργος Ηλιόπουλος

Καβάλη-Σάλβας-Ηλιόπουλος-Σαββιδάκης-Ζαχαράτος-Παπαθωμά-Καλπακίδης-Καρακάση-Σουξές

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More