Οι αλλαγές στο δελτίο του ΑΝΤ1 και τι λέει η Εύη Φραγκάκη σχετικά με την άφιξη της Μαρίας Χούκλη στο κανάλι…

Ριζικά ανανεωμένο αναμένεται να είναι απο τα τέλη Σεπτεμβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αφού οι άνθρωποι του καναλιού έχουν πέσει απο πάνω και προσπαθούν να το …αναστήσουν ! Προσπαθούν να του δώσουν το φιλί της …ζωής ,μπας και τα καταφέρει και βρει και πάλι τον δρόμο προς την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Ετσι, εκτός απο την νέα θεματολογική γραμμή που μελετάται να αποκτήσει και απο το νέο στήσιμο που σχεδιάζεται στην παρουσίαση των ειδήσεων ,το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 εξετάζεται μήπως αλλάξει μέχρι και ώρα προβολής και βγαίνει στον αέρα καθημερινά στις 7.00 το απόγευμα (όπως έχει κάνει και ο Alpha…) και όχι στις 8.00, έτσι ώστε στις 8.00 το κανάλι του Αμαρουσίου να πέφτει στην μάχη του ανταγωνισμού, με όπλο του την …ψυχαγωγία και όχι την ενημέρωση .

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτών των αλλαγών, θεωρείται κάτι παραπάνω απο σίγουρη και η παρουσία της Μαρίας Χούκλη στο τιμόνι της παρουσίασης ,αφού όπως σας ειχαμε γράψει πρώτοι εδώ στο “T-Life” ,η γνωστή δημοσιογράφος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι απο τα τέλη Ιουλίου κι απλώς λόγω θέρους ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κι επισήμως.

Μία άφιξη η οποία αναμφισβήτητα θα δώσει μία βαθιά ανάσα αλλαγής στο δελτίο. Μάλιστα, απ ΄ότι ακούγεται, η Μαρία Χούκλη φέρεται να έκλεισε με τον ΑΝΤ1, με τα …τριπλάσια σχεδόν χρήματα απ ΄ότι έπαιρνε στην ΕΡΤ !

Τι λέει ,όμως, γι ΄αυτά ένα άλλο …ενημερωτικό πρόσωπο του ΑΝΤ1 ; Ποια είναι η γνώμη της Εύης Φραγκάκη για την Μαρία Χούκλη και για την επικείμενη άφιξή της στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 ;

«Πιστεύω πως η Μαρία Χούκλη, με την πείρα της, θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΝΤ1 να επανέλθει σύντομα στην κορυφή» ,δηλώνει χαρακτηριστικά η Εύη σε συνέντευξή της στο “7 Mέρες TV” !

Read More

And More