Οι… “Ανδρικές Υποθέσεις” του Κρατερού Κατσούλη !

«Ανδρικές υποθέσεις»… Ένας οδηγός επιβίωσης για τον σύγχρονο άνδρα έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, που θα προβάλλεται εβδομαδιαία με τον Κρατερό Κατσούλη και θα περιλαμβάνει θέματα, δράσεις, συζητήσεις και προτάσεις γύρω απ’ όλα όσα απασχολούν το περίφημο «ισχυρό φύλο».
Στην εκπομπή προβάλλονται, συζητιούνται και σχολιάζονται οι παραδοσιακές, οι κλασικές αλλά και οι πιο καινούριες απόψεις, που συγκροτούν την σύγχρονη «ανδρική κουλτούρα». Ο άνδρας στο σπίτι, στη δουλειά, στις σχέσεις, στα ταξίδια, ο άνδρας στον κόσμο. Ο άνδρας και οι φίλοι του. Ο άνδρας και οι γυναίκες. Ο άνδρας και το εγώ του.
Μια πολυθεματική εκπομπή που καλύπτει όλες τις ανδρικές υποθέσεις: αυτοκίνητα, μηχανές, περιποίηση, ελεύθερος χρόνος, σεξ, εργασία, extreme sports, εκδρομές, τεχνολογία, γάμος, παιδιά, μόδα, γυμναστική, διατροφή, συνήθειες, ιατρικά και κοινωνικά θέματα.
Σε κάθε εκπομπή υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος, ο οποίος μαζί με τον Κρατερό συζητούν και σχολιάζουν τις βασικές αξίες, τις επιθυμίες και τον ρόλο του άνδρα στη σημερινή εποχή. Παράλληλα, μέσα από μια σειρά βιντεοσκοπημένων θεμάτων, υπογραμμίζονται και αναδεικνύονται όλες οι πτυχές του σύγχρονου αντρικού life style.
Η εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» είναι μια καινούρια ματιά στον «κόσμο του άνδρα». Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, με έξυπνο λόγο, χιούμορ, γρήγορους ρυθμούς, σύγχρονη αισθητική και μια ξεχωριστή σκηνοθετική άποψη.
Παρουσίαση: Κρατερός Κατσούλης
Αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σώτας
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος
ExecutiveProducer: Βίκυ Λάσκαρη

Read More

And More