Οι άνθρωποι “πίσω” από το Γ.Αλκαίο

Η επιτυχία του Γ. Αλκαίου σίγουρα δεν είναι ατομική. Πίσω από τον γνωστό τραγουδιστή και τους φίλους του, κρύβονται αρκετά άτομα τα οποία δίνουν τον δικό τους αγώνα στην προσπάθεια της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision, για μία αξιοπρεπής εμφάνιση.

Το καθημερινό πρόγραμμα, οι πρόβες, οι συνεντεύξεις, οι μετακινήσεις, η διαμονή και άλλα πολλά πράγματα πρέπει να ρυθμιστούν,και έτσι το κάθε μέλος της ελληνικής αποστολής έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο. Φέτος κάποιοι έχουν επωμιστεί παραπάνω αρμοδιότητες λόγω της περικοπής των εξόδων.

Ας γνωρίσουμε μερικά από τα 25 μέλη της ελληνικής αποστολής…

ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΚΛΗ

Η αρχηγός της ελληνικής αποστολής. Φροντίζει για τα πάντα. Είναι εκείνη που έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους της EBU αλλά και τους υπευθύνους της διοργανώτριας χώρας για να λύνει το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει και αφορά την ελληνική αποστολή.

ΛΙΤΣΑ ΠΙΣΚΕΡΑ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ

Το κινητό τους δεν σταματάει να χτυπάει. Από την άλλη γραμμή ακούν τα αιτήματα των δημοσιογράφων για συνεντεύξεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Για οτιδήποτε ακούγεται στον διαγωνισμό, εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί από εκείνες, δεν ισχύει.

Είναι οι 2 γυναίκες των δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της επικοινωνίας με τους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Όσλο. Προσπαθούν να πραγματοποιήσουν καθε επιθυμία που τους ζητείται αλλά ταυτόχρονα να μην κάνουν εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Θα περιποιηθούν μα προπάντων θα σεβαστούν τους δημοσιογράφους στο έπακρο και ένα ευχαριστώβ από εμάς δεν είναι ποτέ αρκετό.

ΜΟΝΙΚΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΑΓΗΣ ΜΕΝΟΥΤΗΣ

Στην Eurovision, οι ξένοι δημοσιογράφοι είναι αρκετοι… Ο Άγης και η Μόνικα είναι εκείνοι που θα τους φέρουν σε επαφή με την ελληνική αποστολή και θα συννενοηθούν για οποιαδήποτε συνέντευξη του Γ. Αλκαίου σε ξένο μέσο.

Ανήκουν στην ομάδα των Διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ και ο ρόλος τους στην Eurovision πολύ σημαντικός, καθώς αφορά την εικόνα του καλλιτέχνη μας σε όλες τις ξένες χώρες, από τις οποίες ζητάμε την ψήφο τους.

ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛΕ

Άλλος ένας άνθρωπος που φροντίζει για τις σχέσεις του Γ. Αλκαίου με τα ΜΜΕ.

Η Κασσιανή ή Κάση όπως την φωνάζουν για συντομία οι φίλοι της, είναι εκείνη που φροντίζει για το καθημερινό πρόγραμμα του Γιώργου αλλά και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής

Ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του Γ. Αλκαίου και του Διονύση Σχοινά και στο Όσλο είναι εκείνη που πατάει την φωνή για να ακολουθηθεί το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί. Κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο και η Κασσιανή βρίσκεται εκεί για να το ελέγχει στο έπακρο. Είναι ο άνθρωπος που συννενοείται για τις συνεντεύξεις του Γιώργου και ότι αφορά τις δημόσιες σχέσεις του τραγουδιστή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Όχι, δεν κάναμε λάθος στο όνομα. Και όχι ο Διονύσης Σχοινάς δεν πέρασε από Photoshop ώστε να σας μπερδέψουμε. Αυτός είναι ο αδερφός του Διονύση που ανέβηκε και εκείνος στο Όσλο και να βοηθήσει την ελληνική αποστολή σε ότι αφορά το μουσικό κομμάτι…

Φυσικά οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Όσλο και στηρίζουν με το δικό τους τρόπο τον Γ. Αλκαίο είναι αρκετοί. Ο μάνατζερ του, Κωνσταντίνος Γαρίνης, ο οποίος τρέχει ακατάπαυστα για να είναι όλα εντάξει. Την επιμέλεια των ειδικών εφέ έχει αναλάβει ο Γκερπίνης Δημήτρης.


Read More

And More