Οι αποδράσεις των Ελλήνων celebrities για την Πρωτοχρονιά – Σε ποιο μέρος υποδέχτηκαν το 2024

Το 2024 έφτασε, αφήνοντας πίσω τις άσχημες και δύσκολες στιγμές του 2023! Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz γιόρτασαν με τον πιο λαμπερό τρόπο την Πρωτοχρονιά μαζί με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να φύγουν εκτός Αθήνας και να υποδεχτούν το 2024 σε ένα άλλο μέρος είτε εντός Ελλάδος είτε στο εξωτερικό. 

Υπήρχαν και πολλοί Έλληνες celebrities που αποφάσισαν να φύγουν πολύ μακριά για την φετινή Πρωτοχρονιά όπως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που ταξίδεψαν για το Μεξικό αλλά και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που υποδέχτηκαν το 2024 από το Μπαλί.

Δες πού ταξίδεψαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz:

  • Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν το Ντουμπάι για την φετινή Πρωτοχρονιά, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

 

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη, για μια ξέφρενη Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  • Ελένη Μενεγάκη

Πρωτοχρονιά στην αγαπημένη της Άνδρο έκανε φέτος η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

  • Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο… Κατάρ για να υποδεχτεί το 2024.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

  • Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μετά τις αναποδιές και τις ατυχίες που πέρασε το ζευγάρι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν… καλοκαιρινές διακοπές στο Μεξικό μαζί με τον γιο τους, Πάρη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

 

  • Κωνσταντίνος Βασάλος

Διαφορετική Πρωτοχρονιά έκανε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος εδώ και μια βδομάδα βρίσκεται στο εξωτικό Μπαλί μαζί με τον Fipster και τους φίλους τους.

 

  • Χριστίνα Κοντοβά

Μετά το Μπαλί, η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada ταξίδεψαν για την Σιγκαπούρη όπου και πέρασαν τις πρώτες ώρες του 2024.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Read More

And More