Οι αυτοκαταστροφικές περιπέτειες της Λίντσει Λόχαν έγιναν τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ!

Είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και κακομαθημένη. Μπαινοβγαίνει στις κλινικές αποτοξίνωσης, οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της δικαστικές εντολές και τσακώνεται με τους παπαράτσι. Τώρα η επεισοδιακή ζωή της έγινε σειρά-ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το κανάλι της Oπρα Γουίνφρι, OWN.
Ο λόγος για τη Λίντσεϊ Λόχαν, την 27χρονη σταρ του Χόλιγουντ που εδώ και καιρό απασχολεί την επικαιρότητα λιγότερο με τις ταινίες της και περισσότερο με τις αταξίες της.
Η Λίντσεϊ τα τελευταία χρόνια παίζει έναν και μοναδικό ρόλο και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τον παίζει καλά: το κακό κορίτσι που αρνείται να βάλει μυαλό. Την ίδια στιγμή αποδεικνύει ότι στο παράλληλο σύμπαν του Χόλιγουντ η πτώση μπορεί να είναι το ίδιο γοητευτική με την άνοδο και την επιτυχία.

Εδώ και καιρό η βιομηχανία του θεάματος παρακολουθεί σαν υπνωτισμένη την κατάρρευση της Λίντσεϊ, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να ακολουθήσει την πορεία που χάραξαν η Μέριλιν Μονρό και η Eϊμι Γουάινχαουζ. Η Λίντσεϊ φλέγεται και οι φλόγες που την τυλίγουν έχουν την απόκοσμη απόχρωση που έχουν τα φλας των παπαράτσι. Οι πιο κυνικοί βλέπουν σε αυτή μια «χαμένη υπόθεση», οι πιο ρομαντικοί κάνουν λόγο για το εξουθενωτικό βάρος της διασημότητας.

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε μετά την έξοδο της Λίντσεϊ από το έκτο κέντρο αποτοξίνωσης που την έστειλε ένα δικαστήριο. Στο πρώτο επεισόδιο εγκαταλείπει το «άγριο» Λος Αντζελες για να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη Νέα Υόρκη.
Η ηθοποιός δηλώνει ότι είναι περισσότερο αποφασισμένη από ποτέ να σταθεί στα πόδια της και να περισώσει ό,τι μπορεί να περισώσει από την καριέρα της. Ωστόσο οι δηλώσεις δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις: αργούσε στα γυρίσματα, δεν ακολουθούσε το συμφωνημένο πρόγραμμα και γενικά έφερε αρκετές φορές το συνεργείο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ίδια η Οπρα, ως παραγωγός του ντοκιμαντέρ, κάνει μια μικρή εμφάνιση όπου χωρίς πολλές φιοριτούρες της λέει: «Πρέπει να κόψεις τις μ—-ίες»!
Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι η βραβευμένη Εϊμι Ράις, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη νεαρή σταρ να δείξει μια πιο αληθινή και ωμή εικόνα του εαυτού της. Αναφερόμενη στις διαμάχες της με τους παπαράτσι λέει ότι την κάνουν να νιώθει σαν φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι.

Τη μία ημέρα μιλάει για την ανεξήγητη παρόρμηση που την πιάνει να δυναμιτίζει τις ευκαιρίες που της δίνονται. Την επόμενη ημέρα απλώς δεν εμφανίζεται στο γύρισμα.

Πηγή : Το βήμα

Read More

And More