Οι celebrities αποκαλύπτουν πώς θα περάσουν τις γιορτές και κάνουν τις ευχές τους!

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και όπως όλοι έτσι και οι διάσημοι της ελληνικής showbiz ετοιμάζονατι να γιορτάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το TLIFE επικοινώνησε με τους Έλληνες celebrities και έμαθε πού και με ποιούς θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τατόχρονα, όλοι έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος και είπαν πως βιώνουν την οικονομική κρίση των ημερών.

Mιχάλης Χατζηγιάννης: Χριστούγεννα στην Αθήνα με την οικογένειά του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα περάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο σπίτι του στην Αθήνα, οικογενειακά!

Αυτό που έυχεται για το 2011 είναι: “Ευτυχία και χαρά σε όλον τον κόσμο και όσο γίνεται περισσότερη ψυχραιμία και υπομονή!”

Όσο για το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη: “Κάνω αυτό που αγαπάω. Η μουσική είναι όλη μου η ζωή. Δεν θα ήθελα κάτι άλλο…”

Φαίη Σκορδά: Χριστούγεννα με τον Γιώργο στο Κιλκίς

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινό Μου” Φαίη Σκορδά δήλωσε πως τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένη και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσει στο Κιλκίς μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Λιάγκα. “Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσουμε με τον Γιώργο στο Κιλκίς και με την δική μου οικογένεια και με την δική του”, δήλωσε.
Η ευχή της για το νέο χρόνο είναι: “Να είμαστε όλοι γεροί, δυνατοί και να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας με όλα αυτά που συμβαίνουν”.

Δέσποινα Καμπούρη: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Lifestyle” Δέσποινα Καμπούρη θα μείνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα. “Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είμαι κατά πάση πιθανότητα Αθήνα, δεν έχω κανονίσει κάτι γιατί είχα πάρα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες με τις εγγραφές των εκπομπών, τα κλεισίματα των τευχών, εφημερίδες κλπ οπότε μάλλον θα είμαι εδώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια δήλωσε πως έχει επηρεαστεί, όπως και όλος ο κόσμος. “Έχει επηρεάσει όχι μόνο εμένα, όλους μας γιατί αυτό είναι μια αλυσίδα. Ό,τι συμβαίνει στον διπλανό μας πολύ σύντομα θα συμβεί και σε εμάς. Είμαι πολύ πιο προσεκτική πλέον, δεν είμαι σπάταλη, προσπαθώ να μαζεύω χρήματα όσο μπορώ γιατί τα έξοδα, οι φόροι, τα τέλη κυκλοφορίας, και οι περαιώσεις και όλα αυτά δυστυχώς δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να μαζέψει κανείς χρήματα. Παρόλα αυτά είμαι πολύ πιο σφιχτή πλέον στις σπατάλες και στα έξοδα”, υπογράμμισε.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Να μην υπάρχει φτώχεια, να μην ξαναδώ ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν τροφή μέσα σε κάδους απορριμάτων, να μην κλείσουν επιχειρήσεις και να μην μείνουνε άνθρωποι στο δρόμο”.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Χριστούγεννα με τους “Πειρατές”

Θα δουλεύει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και θα βρίσκεται στη θεατρική παράσταση του “Lido Music Theatre”. “Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είμαι στο ”LIDO MUSIC THEATRE” στους πειρατές”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια είπε πως την έχει επηρεάσει, όπως όλους. “Με έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση”, δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Το δώρο που θα ήθελε από τον Άγιο Βασίλη είναι το εξής: “Το δώρο που θα ήθελα από τον Άγιο Βασίλη είναι υγεία και αγάπη”.
Η ευχή της για το νέο έτος είναι: “Να αποκτήσουμε όλοι μας πολιτική και κοινωνική συνείδηση”.
Σίσσυ Χρηστίδου: Χριστούγεννα με την οικογένειά της
Η Σίσσυ Χρηστίδου θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τον συζυγό της θοδωρή και τον μονάκριβο γιό της. “Τα Χριστούγεννα θα ανέβουμε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για να φάμε στο σπίτι της μητέρας μου όλοι μαζί οικογενειακά, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά μετά θα γυρίσουμε κατευθείαν γιατί έχει το μαγαζί ο Θοδωρής. Την Πρωτοχρονιά Αθήνα, θα κατέβουν οι φίλοι μας από την Θεσσαλονίκη και θα τα περάσουμε εδώ”, ανέφερε.
Για την οικονομική κρίση, είπε το εξής: “Εννοείται και ποιον δεν έχει επηρεάσει; Όλοι έχουμε μαζευτεί, προσπαθούμε να περάσουμε τις γιορτές όσο καλύτερα μπορούμε και πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι”.
Το δώρο που θέλει από τον Άγιο βασίλη είναι ένα δεύτερο παιδάκι. “Ένα δεύτερο παιδάκι θα ήθελα”, εξομολογήθηκε.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Υγεία Υγεία Υγεία και Ψυχραιμία!”

Γιώργος Καραμίχος: Χριστούγεννα στη Νίσυρο


Ο γνωστός ηθοποιός θα περάσει τα Χριστούγεννα στη Νίσυρο και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, πάντα με φίλους και συγγενείς.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε ότι τον έχει επηρεάσει αρκετά. “Η κρίση μ’ έχει επηρεάσει προφανώς αρκετά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, όσον αφορά το δώρο που θέλει να του φέρει ο Άγιος βασίλης, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως θέλει αγάπη. “Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητούσα αγάπη με τα συγγενικά μου πρόσωπα”, σημείωσε.
Η ευχή του για το νέο έτος είναι: “Ευχή για το 2011 αγάπη, υγεία και καλά κουράγια για όλον τον κόσμο”.
Μαρία Κορινθίου: Οικογενειακά Χριστούγεννα με την κόρη της

Η Μαρία Κορινθίου θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη και την μονάκριβη κορούλα τους Ισμήνη. “Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσουμε στο σπίτι οικογενειακά, που ούτως ή άλλως το έχουμε θέσει πια σαν έθιμο. Ειδικά την Πρωτοχρονιά στο σπίτι, γιατί είναι η μικρή πια και το έχουμε συνδυάσει με τον ερχομό του Άγιου Βασίλη που φέρνει τα δώρα.”, είπε η γνωστή ηθοποιός.
Μιλώντας για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, η μαρία δήλωσε το εξής: “Ναι, όλους μας έχει επηρεάσει σε πολλά πράγματα, δηλαδή από το να σε παίρνουν σε μια δουλειά και τα λεφτά να είναι ανύπαρκτα, μέχρι το να έχεις δουλέψει σε κάποια δουλειά και να περιμένεις τα χρήματά σου ή από την καθημερινότητά σου ,που βλέπεις ότι ο κόσμος μπορεί να μην έχει χρήματα για να βγει έξω ή οτιδήποτε. Όλους τους επηρεάζει λίγο πολύ, είτε κάποιος έχει περισσότερη οικονομική άνεση είτε κάποιος έχει λιγότερη. Βέβαια εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός”.
Τέλος η ευχή της για το 2011 είναι: “Εύχομαι ψυχική γαλήνη, ηρεμία και υγεία.”

Τάμτα: Χριστούγεννα με την οικογένειά της


Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσει με την οικογένειά της. “Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μετά από 6 χρόνια θα τα περάσω στο σπίτι με την οικογένειά μου, γιατί τα προηγούμενα χρόνια τα πέρναγα στους χώρους που δούλευα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάμτα.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια δήλωσε: “Η κρίση φυσικά και μας έχει επηρεάσει όλους. Κι εμένα προσωπικά να μην έχει επηρεάσει, όταν έχει πλήξει τους διπλανούς και τους γύρω μου επηρεάζομαι κι εγώ”..
Όσον αφορά το δώρο του Άγιου Βασίλη, η Τάμτα είπε ότι θα ήθελε να της φέρει τα δώρα που έχει να πάρει στους άλλους
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Εύχομαι το 2011 να έχουν όλοι υγεία, να δίνουμε πολλή αγάπη για να την παίρνουμε και πίσω και να είναι δημιουργικό για όλους μας”.
Μαρία Ηλιάκη: Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στα Καλάβρυτα

Η παρουσιάστρια του “Δέστε τους” Μαρία Ηλιάκη θα περάσει τα Χριστούγεννα με τους φίλους της και την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της. “Τα Χριστούγεννα θα είμαι στα Καλάβρυτα με φίλους. Την Πρωτοχρονιά θα είμαι με την οικογένειά μου στην ωραιότατη Αθήνα”, είπε χαρακτηριστικά.
Για το αν την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως φέτος λόγω κρίσης θα κάνει πολλά δώρα, αλλά μικρότερης αξίας. “Ναι με έχει επηρεάσει αρκετά η οικονομική κρίση. Φέτος θα κάνω πολλά δώρα αλλά μικρότερης αξίας. Εξάλλου το θέμα είναι να σκεφτείς τον άλλον και όχι τι δώρο θα του πάρεις και πόσο ακριβό είναι. Επίσης διάβασα την έρευνα στο tlife που λέει ότι δεν πρέπει να σκέφτεσαι την οικονομική κατάσταση του ανθρώπου που θα κάνεις το δώρο γιατί αυτό σε προβληματίζει ακόμα περισσότερο! Όχι για να δείτε ότι το διαβάζω το site!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ευχή της για το 2011 είναι η εξής: “Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι πρώτα το αρνητικό και μετά το θετικό η ευχή μου για το 2011 είναι να κάνω περισσότερες θετικές σκέψεις. Είμαι λίγο απαισιόδοξη σαν άνθρωπος γι’ αυτό.”
Γιώργος Καραμέρος: Πρωτοχρονιάτικη εκδρομή στην Αρκαδία

Ο παρουσιαστής του “10 με 1 μαζί” Γιώργος Kαραμέρος μίλησε για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο ίδιος ανέφερε πως θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του και τους φίλους του. “Τα Χριστούγεννα θα είμαι με φίλους οικογενειακά στο σπίτι στην Αθήνα και την Πρωτοχρονιά θα πάμε οικογενειακώς μια 3μερη εκδρομή στο όρος Μαίναλο στην Αρκαδία”.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ο ίδιος τόνισε ότι τους έχει επηρεάσει όλους. “Η κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, όχι μόνο εμένα. Απλά εγώ δεν έκανα ποτέ υπερβολές στη ζωή μου και δεν μου λείπουν τώρα…”, δήλωσε.
Η ευχή του για το 2011 είναι: “Η ευχή μου για το 2011 είναι να μην ευχόμαστε να περάσει γρήγορα όπως κάποιοι θέλουν να μας πείσουν με το δόγμα τους περί των οικονομικών μας, να μην χαθούν άλλες θέσεις εργασίας και το 2012 να βρει την Ελλάδα ξανά δυνατή”.
Έλενα Ράπτη: Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Η γνωστή βουλευτής Έλενα Ράπτη θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. “Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσω στη Θεσσαλονίκη”, ανέφερε η Έλενα Ράπτη.
Όσον αφορά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν όλοι, αυτήν την περίδο και σε ποιο βαθμό έχει επηρεάσει και την ίδια η κρίση, η βουλευτής απάντησε το εξής: “Ναι, η κρίση με έχει επηρεάσει, όπως όλους”.
Η ευχή της για το 2011 είναι να υπάρχει “Υγεία” σ’ όλον τον κόσμο, που είναι και το σημαντικότερο.
Αντώνης Βλοντάκης: Χριστούγεννα με την οικογένειά του

Ο γνωστός πολίστας Αντώνης Βλοντάκης, που φέτος συμμετείχε στο “Just the 2 of us” και έκλεψε τις εντυπώσεις, μίλησε για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και ανέφερε πως θα περάσει τις διακοπές με την οικογένειά του. “Φέτος νομίζω θα μείνουμε εδώ, Αθήνα, οικογενειακά”, είπε χαρακτηριστικά.
Για την οικονομική κρίση, ο ίδιος ανέφερε: “Η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέστο κανένα, εμείς βέβαια είμαστε επηρεασμένοι και πριν την κρίση είμαστε κανά χρόνο απλήρωτοι στο πόλο. Οπότε…”
Η ευχή του για το 2011 είναι: “Εύχομαι για το 2011 υγεία καταρχήν, που είναι και το πιο βασικό κι από κει και πέρα υπομονή και κουράγιο σε όλους τους Έλληνες”.
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Χριστούγεννα στο Καϊμακτσαλάν

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα βρεθεί τα Χριστούγεννα στο Καϊμακτσαλάν με τους γονείς της και τον αδελφό της και την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. “Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακώς με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τα ανίψια μου και τα παιδιά μου στον “Άγιο Θανάσιο” στο Καϊμακτσαλάν. Την Πρωτοχρονιά στο σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη οικογενειακά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση, η ίδια σημείωσε το εξής: “Φυσικά, υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση; Δεν υπάρχει. Φυσικά με έχει επηρεάσει και μένα όπως τον κάθε Έλληνα θεωρώ”.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Το 2011 να είναι όσο λιγότερο επώδυνο γίνεται, γιατί επώδυνο θα είναι σίγουρα”.
Εύη Αδάμ: Χριστούγεννα με την οικογένεια

Οικογενειακά θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά της η Εύη Αδάμ. “Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσω στην Αθήνα με την οικογένειά μου”, είπε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.
Για την οικονομική κρίση και σε ποιο βαθμό την έχει επηρεάσει στην καθημερινή της ζωή, η ίδια απάντησε πως η κρίση δεν υπάρχει μόνο σε ατομικό, αλλά σε συλλογικό επίπεδο. “Η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το τι δώρα θα ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης, η Εύη Αδάμ είπε: “Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητούσα περισσότερα ταξίδια, γιατί αυτά μ’ ενδιαφέρουν περισσότερο από τα ρούχα και τ’ αξεσουάρ”.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Εύχομαι για το 2011 οι άνθρωποι να τα καταφέρουν οικονομικά, γιατί ξέρω ότι αποτελεί έναν μεγάλο ύφαλο αυτή η χρονιά για τη χώρα μας”.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο θέατρο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα δουλεύει στο θέατρο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά τις παραμονές θα τις περάσει με την οικογένειά της. “Και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα είμαι στην Αθήνα γιατί έχω το θέατρο και δεν μπορώ να φύγω γιατί παίζουμε ανήμερα Χριστούγεννα και ανήμερα Πρωτοχρονιά. Παραμονές που δεν παίζουμε θα είμαι οικογενειακά με φίλους Αθήνα”, είπε χαρακτηριστικά.
Για την οικονομική κρίση, η ίδια ανέφερε: “Αλίμονο, όλους μας έχει επηρεάσει. Είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και αρχίζουμε και εκτιμούμε τα βασικότερα και τα ουσιώδη πράγματα στην ζωή και ζούμε με λιγότερα και λιγότερες σπατάλες”.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Κουράγιο, δύναμη για όλους και πάνω από όλα υγεία”.

Κατερίνα Λάσπα: Τον Ιανουάριο διακοπές στο εξωτερικό

Η Κατερίνα Λάσπα που έγινε πρόσφατα μανούλα θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της και ετοιμάζει ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό για τον Ιανουάριο. “Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είμαστε στην Αθήνα οικογενειακά. Θα έρθει και η δική μου οικογένεια από Θεσσαλονίκη και θα είμαστε και με την οικογένεια του Νεκτάριου και με φίλους. Θα ταξιδέψουμε μετά τις 10 Ιανουαρίου για το εξωτερικό”, δήλωσε.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια ανέφερε: “Ναι όπως όλο τον κόσμο και από πλευράς ψυχολογίας και από πλευράς πραγματικής. Πρέπει να είμαστε όλοι αισιόδοξοι και χαρούμενοι και υπάρχει τρόπος να περνάμε καλά και με λιγότερα”.
Η ευχή για το 2011 είναι: “Να πάμε και ένα ταξιδάκι που θέλουμε τον Ιανουάριο και μαζί με το ταξιδάκι με επιμονή να εξακολουθήσουμε να χαμογελάμε και να ελπίζουμε”

Ρεπορτάζ: Αγγελική Χριστοπούλου, Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More