Οι celebrities διασκεδάζουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό! Φωτογραφίες

Το κοινό δίνει δυναμικά το παρόν κάθε εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη καθώς και μια ομάδα νέων παιδιών, μετατρέποντας κάθε βράδυ σε ένα ξεχωριστό πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και αυτή την εβδομάδα πολλοί επώνυμοι διασκέδασαν στο Fantasia! Η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα απόλαυσε το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας, ενώ επισκέφθηκε τον καλό της φίλο Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι για να τον συγχαρεί. Το επόμενο βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο Fantasia με την παρέα της.

Εκεί ήταν και ο νικητής του X-Factor Ανδρέας Λέοντας. Το βραδύ της Κυριακής η Ευαγγελία Αραβανή με τις φίλες της αλλά και η Ελένη Χατζίδου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο καθώς και πλήθος κόσμου απ’ το χώρου του αθλητισμού.

Το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας συμπληρώνει ο Dj Γιάννης Λάχανος, η Courtney Parker, η Βάσια Θεοδοσίου και η Ανδρομάχη ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Read More

And More