Οι celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους για… καλό σκοπό! Δες τι λένε στο TLIFE

“Νοιάζομαι – Μοιράζομαι” λένε και αυτά τα Χριστούγεννα οι πρωταγωνιστές του Mega και μιλούν στο TLIFE για τις γιορτές…
Με αφορμή τα τηλεοπτικά σποτάκια του Mega για το “Νοιάζομαι – Μοιράζομαι” που για τρίτη συνεχή χρονιά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις χιλιάδες οικογένειες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι πρωταγωνιστές του Mega και μιλούν στο TLIFE για τα δικά τους Χριστούγεννα…

Ζέτα Δούκα


“Τα Χριστούγεννα για εμένα είναι ακριβώς αυτό: “Νοιάζομαι|Μοιράζομαι” και όλα αυτά με αυτογνωσία και ειλικρίνεια”.

Κωνσταντίνα Κλαψινού


“Χριστούγεννα για μένα σημαίνει οικογένεια. Όταν είσαι μαζί με την οικογένειά σου αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την ευτυχία στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι μακριά από την οικογένειά σου αυτήν την περίοδο, τότε αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει. Για μένα το “Νοιάζομαι | Μοιράζομαι” πρέπει να υπάρχει 12 μήνες τον χρόνο και όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Είναι δύο λέξεις που πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας συνέχεια”.

Κατερίνα Γερονικολού


“Το “Νοιάζομαι | Μοιράζομαι” την περίοδο των Χριστουγέννων είναι μια γλυκιά υπενθύμιση ότι ένας από τους λόγους που έχουμε έρθει σε αυτόν τον κόσμο είναι να νοιαζόμαστε για τους άλλους και να μοιραζόμαστε την αγάπη μας. Ένας από τους τρόπους που βρήκαμε φέτος είναι κι αυτή η ενέργεια, που είναι συμβολική, αλλά έχει πολλές πρακτικές προεκτάσεις. Και για το λόγο αυτό έχει σημασία για εμάς να είμαστε εκεί στις 20 Δεκεμβρίου”.

Νίκος Πουρσανίδης


“Χριστούγεννα σημαίνει περισσότερος χρόνος με την οικογένεια και ευκαιρία να σκεφτεί κανείς όσους έχουν ανάγκη να νιώσουν κι αυτοί ζεστασιά – κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατάμε όλο το χρόνο”.
Κωνσταντίνος Λάγκος

“Αγάπη, συντροφικότητα και δοτικότητα. Είναι αυτά που επισημαίνουν τη σημασία να είσαι άνθρωπος”.
Και μην ξεχνάς… το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 06:00 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, λάδι κ.α.) αλλά και… σοκολάτες και άλλα συσκευασμένα γλυκίσματα για τα παιδιά.
Πέρσι, ο σταθμός κατόρθωσε να συγκεντρώσει σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πάνω από 43 τόνους συσκευασμένων τροφίμων μέσα σε 8 ώρες.
Εσύ θα είσαι εκεί;

Read More

And More