Οι celebrities έζησαν μια ανατρεπτική βραδιά! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες ένα ξεχωριστό event γνωστής μάρκας ποτού σε έναν εμβληματικό χώρο του Πειραιά, στο Σημείον Pirèe. Ένας ιδιαίτερα ασυνήθιστος ξενώνας, εμπνευσμένος από το πανδοχείο, στο Black Forest της Γερμανίας, του Montgomery Collins, του δημιουργού του συγκεκριμένου ποτού.

Οι celebrities που έδωσαν το παρών είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να ζήσουν μια απρόσμενη εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις! Ατμόσφαιρα ασυνήθιστη και από μια άλλη εποχή, σε έναν μυστηριώδη ξενώνα από όπου δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι αντίστοιχα… αλλόκοτοι ένοικοι. Στο χώρο μπορούσες να συναντήσεις πολλές διαφορετικές, εκκεντρικές προσωπικότητες που σου κινούσαν την περιέργεια να γνωρίσεις!

Ανάμεσα στους επώνυμους Έλληνες που παρευρέθηκαν ήταν ο Κώστας Τσουρός με την Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ραμόνα Βλαντή, ο Άρης Καβατζίκης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και άλλοι. Την ανατρεπτική βραδιά απογείωσε ο γνωστός Dj Dear Quentin με το προσωπικό του εκκεντρικό στυλ και τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του!

Δες φωτογραφίες:

Ανθή Αβραμέα -Κώστας Τσούρος-Φωτεινή Πετρόγιαννη- Στέλλιος Καφαντάρης

Ανθή Αβραμέα -Περικλής Κονδυλάτος-Ραμόνα Βλαντή-Στέλιος Καφαντάρης

Άρης Καβατζίκης – Γιώργος Καράμπελλας

Ελιάννα Χρυσικοπούλου

Λάκης Γαβαλάς

Έβελυν Καζαντζόγλου

Λάκης Γαβαλάς- Υβόννη Ντόστα- Ανθή Αβραμέα – Γιάννης Βιδιαδάκης – Julien Merlet

Performer-Στέφανος Κωνσταντινίδης-performer

Περικλής Κονδυλάτος-Ραμόνα Βλαντή

Read More

And More