Οι celebrities γνώρισαν την «Άγρια Δύση» στο Κηποθέατρο Παπάγου! [pics]

Πρεμιέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου για την περιοδεία της κωμωδίας του Θοδωρή Αθερίδη «Άγρια Δύση» με πλήθος επωνύμων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα, Πηνελόπη Πλάκα και Τάσος Κονταράτος πρωταγωνιστούν στο πιο ανατρεπτικό κρητικό western και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το «παρών» στη μαγική βραδιά που ταξίδεψε το κοινό στην… άγρια Δύση, έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Νατάσα Θεοδωρίδου, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Αποστολάκης, Ευθύμης Ζησάκης, Αντώνης Λουδάρος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Παντελής Καναράκης και πολλοί ακόμη!

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Μπέσσυ Μάλφα, Τάσος Κονταράτος

Φυσικά από την πρεμιέρα της παράστασης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα και Νίκη!

Οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη είναι μία κωμωδία Western με φόντο την Κρήτη γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα!

Μια δυναμική μάνα με τα δίδυμα παιδιά της κρατάει μια πανσιόν ώσπου καταφθάνει ένας μυστηριώδης πελάτης που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή όλων!

Ένας ανεκπλήρωτος καουμπόικος έρωτας, ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα κρυμμένα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή-πολλή τρυφερότητα.

Δες φωτογραφίες:

Παναγιώτα Βλαντή

Παντελής Καναράκης, Νατάσα Θεοδωρίδου

Ευθύμης Ζησάκης

Η ομάδα του Splash του Epsilon

 

Τάσος Κονταράτος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μπέσσυ Μάλφα

Παντελής Καναράκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Λουδάρος

Παντελής Καναράκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσσυ Μάλφα με τις κόρες τους, Νατάσα Θεοδωρίδου

Κώστας Αποστολάκης, Τζένη Διαγούπη, Ευθύμης Ζησάκης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More