Οι celebrities γυμνάζονται και δίνουν το παράδειγμα της σωστής διατροφής και άσκησης! Φωτογραφίες

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz είναι λάτρεις της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής και προσπαθούν να προσέχουν τον εαυτό τους, όσο περισσότερο γίνεται. Μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες έδωσαν το παρών στο πρώτο well – being event που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, το οποίο σχετίζεται όχι μόνο με την υγεία αλλά και την ποιότητα της ζωής μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και οργανώθηκε από ένα ενημερωτικό και πρωτοποριακό portal, το οποίο σχετίζεται με την προβολή μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με εύκολο και απολαυστικό τρόπο!

Όσοι παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις με έγκριτους ειδικούς υγείας, παρουσιάσεις μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές, αθλητικά και βιωματικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς αλλά και εκπλήξεις.

Ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κος Γεώργιος Πατούλης, εγκαινίασε το event, ενώ παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που έδωσαν το παρών ήταν η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Κώστας Κοκκινάκης κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Γιώργος Μανίκας-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Χάρης Σιανίδης-Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Ειρήνη Παπαδοπούλου-Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Γιάννης Σπαλιάρας

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Χάρης Σιανίδης-Γιώργος Μανίκας

Γιάννης Αϊβάζης-Μαρία Κορινθίου

Γιώτα Τσαναξή-Γιώργος Πατούλης-Μαρία Γρίφσα

Όλγα Πηλιάκη-Μανώλης Χανταμπάκης-Στέλιος Χανταμπάκης-Μαλένα Χανταμπάκη

Δήμητρα Παπανδρέου-Ζωή Δρεμέτσικα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος

Κώστας Κοκκινάκης-Σόφη Πασχάλη

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Γιώτα Τσαναξή (Υπεύθυνη Επικοινωνίας)- Δημήτρης Ουγγαρέζος-Πηνέλοπη Αναστασοπούλου-Ζωή Δρεμέτσικα-Μαρία Γρίφσα

Ζωή Δρεμέτσικα-Χάρης Σιανίδης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More