Οι celebrities καλωσόρισαν το καλοκαίρι σε opening party γνωστού bar – restaurant! [pics]

Γνωστό ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας γέμισε για ακόμα μια φορά χαμόγελα και λαμπερές παρουσίες, καθώς υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο καθιερωμένο opening party του bar-restaurant του, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σεζόν στα νότια προάστια.

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του εστιατορίου, γύρω από τη μαγευτική πισίνα που αποτελεί σήμα κατατεθέν και υπό τους ήχους lounge μουσικής, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ανανεωμένες γαστρονομικές προτάσεις του βραβευμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή καθώς και απολαυστικά signature cocktails.

Οι prive καμπάνες, τα floating beds, οι αναπαυτικές ξαπλώστρες και οι κομψές γήινες αποχρώσεις, καθιστούν το εστιατόριο αλλά και την πισίνα του ξενοδοχείου ως απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού. Μια όαση χαλάρωσης σε ένα δροσερό και άνετο περιβάλλον με chill out διάθεση από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε: την Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, την Έλλη Κοκκίνου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Μαριέττα Χρουσαλά, τον Λευτέρη Πετρούνια με την Βασιλική Μιλούση, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Έλλη Κοκκίνου

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας

Λίντα Μπόλου – Δημήτρης Αργυρόπουλος – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νικόλας Φαράκλας – Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου

Μαριέττα Χρουσαλά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασσάλος

Ηλίας Γκότσης – Σόφη Πασχάλη

Χριστίνα Κανελλοπούλου – Κώστας Κοκκινάκης

Χριστιάννα Γαργαροπούλου – Πλάτων Παπαγιαννόπουλος – Υβόννη Ντόστα

Θωμαή Απέργη

Γιώργος Παπακώστας

Κλέλια Πανταζή – Άννη Πανταζή

Ειρήνη Κολιδά – Ραμόνα Βλαντή

Ειρήνη Γκανιάτσου – Νάνσυ Παραδεισανού

Νίκη Πετρουλάκη – Μάντη Περσάκη

Φωτογραφίες: PANOULIS PHOTOGRAPHY

Read More

And More