Οι celebrities μένουν σπίτι! Έτσι περνά ο χρόνος τους, μετά τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό [pics,vids]

Τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz υπακούουν στις εντολές της κυβέρνησης και μένουν σπίτι συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το υπουργείο Υγείας πήρε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα και ήδη έχουν κλείσει όλοι οι χώροι εστίασης, οι καφετέριες, τα νυχτερινά μαγαζιά, τα εμπορικά και τα αισθητικά κέντρα.

Ο Βασίλης Κικίλιας, με την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” βρήκε ιδιαίτερη υποστήριξη από τους Έλληνες celebrities, οι οποίοι με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας καλούν να μην βγούμε έξω και να αυτοπεριοριστούμε στα σπιτικά μας, με σκοπό να προστατεύσουμε εμάς και φυσικά τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές μας δείχνουν πως περνούν διασκεδαστικά στο σπίτι τους, αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα μέρες! Άλλοι μαγειρεύουν, κάποιοι παίζουν με τα παιδιά τους, άλλοι γυμνάζονται, ενώ οι περισσότεροι βλέπουν σειρές, ταινίες και παίζουν με τα κατοικίδια τους!

Δες τι κάνουν οι αγαπημένοι μας celebrities:

Μαρία Σολωμού

Η ταλαντούχα ηθοποιός μένει σπίτι και χορεύει ξέφρενα το “Τι κάνω μόνη μου” της Δέσποινας Βανδή, παρέα με τον σκύλο της. Βέβαια, όπως της απάντησε η τραγουδίστρια “Ναι ρε Μαρία. Δεν εννοούσα για τόσες μέρες”.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Open Tv μένει σπίτι, αλλά όχι μόνη της! Παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές και νόστιμο φαγητό, ενώ η Κατερίνα αρέσκεται στο να διαβάζει τα αγαπημένα της βιβλία.

Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρήκε τον καλύτερο τρόπο να περάσει διασκεδαστικά η ώρα στο σπίτι, μιας και η κόρη της Ελένη δεν πηγαίνει αυτές τις ημέρες στο σχολείο. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, η οποία βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά από μια μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μπήκε στην κουζίνα και έπλασε κουλουράκια με την μικρή της πριγκίπισσα!

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει τρία παιδιά και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκει έξυπνους και διασκεδαστικούς τρόπους, να περνάει η ώρα στο σπίτι! Για αυτό, η όμορφη Ελληνίδα αποφάσισε να οργανώσει ένα κυνήγι θησαυρού για τον Σπύρο, την Μάργκω και τον μικρό Κωνσταντίνο!

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισε να γίνει λίγο… Monika Geller από τα Φιλαράκια και να κάνει γενικό καθαρισμό στο σπίτι της! Η γοητευτική ηθοποιός εκμεταλλεύεται αυτό τον χρόνο στο σπίτι για να μαγειρέψει και να δει ταινίες, φυσικά παρέα με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Happy Day» μένει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της, Μαίρη, Νάγια και Γιάννη, ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μας παρακινεί να κάνουμε το ίδιο. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό δείχνοντας πώς πέρασε το απόγευμα με τα παιδιά της στον κήπο του σπιτιού τους!

Μαίρη Συνατσάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber περνάει όλη την μέρα στον καναπέ παρέα με τον Τίμο, τον γάτο της! Μάλιστα, η Μαίρη αποφάσισε να κάνει και live διαλογισμό με τους διαδικτυακούς της φίλους. Why not;

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη άνοιξε το παλιό της συρτάρι και βρήκε… θησαυρούς του παρελθόντος γεμάτους αναμνήσεις! Η ηθοποιός αποφάσισε να οργανώσει τις φωτογραφίες που είχε στο συρτάρι και όλη αυτή η διαδικασία, έβγαλε στην επιφάνεια αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια αλλά και τους παππούδες της!

Μαρία Μπακοδήμου – Μαρία Μπεκατώρου

Οι δυο όμορφες παρουσιάστριες μένουν σπίτι και απολαμβάνουν χουζουρέματα με τα… σκυλάκια τους!

Read More

And More