Οι celebrities μπήκαν σε γιορτινό κλίμα και στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους!

Ένας μόλις μήνας μας χωρίζει από την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Όσο πιο κοντά φτάνουμε λοιπόν στην ημέρα των Χριστουγέννων τόσο περισσότερα φωτάκια και στολίδια βλέπουμε γύρω μας. Το TLIFE, όπως έχεις διαπιστώσει μέσα από τα social media, έχει μπει από πολύ νωρίς σε χριστουγεννιάτικο mood και μετρά αντίστροφα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tlife.gr (@tlifegr) στις


Την ίδια ανυπομονησία όμως φαίνεται πώς έχουν και αρκετοί αγαπημένοι σου celebrities που άνοιξαν τις κούτες με τα χριστουγεννιάτικα και έχουν ήδη στολίσει τα δέντρα και το σπίτι τους. Ανάμεσά τους είναι και η Τατιάνα που μοιράστηκε το “τελετουργικό” του στολισμού μέσα από το blog της. Δες εδώ!

Από νωρίς όμως μπήκε στο κλίμα και η Δέσποινα Βανδή αφού μας ευχήθηκε “καλό μήνα” δείχνοντάς μας την γιορτινή διακόσμηση στο σπίτι της. Η τραγουδίστρια λατρεύει τα Χριστούγεννα και από τότε που έγινε μητέρα τα χαίρετα ακόμα πιο πολύ.

Ποια διάσημη τραγουδίστρια μας εύχεται “Καλό Μήνα” με… κουραμπιέδες;

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράστηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους. Κάθε χρόνο και νωρίτερα βγάζουν τα στολίδια τους στο δεντράκι αφού ο μικρός Φίλιππος ανυπομονεί…

Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τους γιους και τον Θ. Μαραντίνη!

Οικογενειακά στόλισε φέτος και η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία έφτιαξε χειροποίητα διακοσμητικά με την πολύτιμη βοήθεια του Λέοντα Πατίτσα και της μικρής Μαργκώ. Στη συνέχεια την είδαμε να ντύνεται και Άγιος Βασίλης αποδεικνύοντας ότι έχει μπει για τα καλά στο κλίμα!

Μαριέττα Χρουσαλά: Ετοιμάζει χριστουγεννιάτικα στολίδια περιμένοντας τον μπέμπη της!

Πριν λοιπόν οι δρόμοι της πόλης γεμίσουν με φωτάκια κι ενώ τα μαγαζιά γεμίζουν σταδιακά τις βιτρίνες τους με εποχιακά είδη, οι αγαπημένοι σου celebrities έδωσαν το σύνθημα τον εορτασμών. Κι εμείς, πρώτοι και καλύτεροι!

Εσύ, στόλισες το δέντρο ή το σπίτι σου; Αν ναι, περιμένουμε τις φωτογραφίες σου στο @tlifegr με #tlifechristmas

Πάρε παρακάτω ιδέες από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τον τρόπο που στόλισαν κι άλλοι celebrities το σπίτι τους (και όχι μόνο)!

Read More

And More