Οι celebrities πάνε παραλία! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει ή σχεδιάζουν τις διακοπές τους. Σε κάθε περίπτωση όμως παραλίες σε όλη την Ελλάδα έχουν γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης!

Φυσικά και οι αγαπημένοι σου celebrities έχουν αρχίσει τις δικές τους εξορμήσεις. Απολαμβάνουν τις βουτιές τους και κάνουν ηλιοθεραπεία τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα με τα καλλίγραμμα κορμιά τους αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Το TLIFE συγκέντρωσε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα τελευταία μπάνια τους!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε τις βουτιές της στη Βουλιαγμένη με την οικογένειά της Εκτός από τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και την μικρή του κόρη Μάργκω ήταν μαζί της και ο αδερφός της με την κοπέλα του, με την οποία έχουν γίνει αχώριστες αλλά και η μαμά της Αγλαία και η πεθερά της Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα. Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες!

Με αυτή την εντυπωσιακή βουριά κέρδισε πάνω της όλα τα βλέμματα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε παραλία της Ελούντας και μάλιστα μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Δες εδώ κι άλλες φωτογραφίες από τα μπάνια τςη στην Κρήτη.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ βρίσκει το φετινό καλοκαίρι την Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια έκανε ένα παραμυθένιο γάμο στην Κύθνο και αφού πέρασε κάποιες μέρες στο νησί επέστρεψε στην Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα να χαίρεται παχνίδια στη θάλασσα με την κορη της, Έλενα. Μαμά και κόρη βρέθηκαν στη Βουλιαγμένη.

Το καλίγραμμό κορμί της όμως το είδαμε και σε εκείνες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram από τη λίμνη της Βουλιαγμένης αυτή τη φορά. Δες κι άλλες εδώ!

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τα κορίτσια που όταν τα βλέπεις μπροστά σου τα χαζευεις. Είτε φοράει μαγιό είτε τουαλέτα ή απλά τις φόρμες της! Η ομορφιά της είναι αδιαπραγμάτευτη αλλά όταν εμφανίζεται στην παραλία κάνει πολλές καρδιές να χτυπούν γρηγορότερα με το καλλίγραμμο κορμί της. Τις τελευταίες της βουτιές της απόλαυσε στη Μύκονο όπου βρέθηκε για το μεγάλο party των Dsquared2. Δες εδώ βίντεο με τις βουττιές της στο νησί των ανέμων! Άλλωστε το καλοκαίρι είναι για την νεαρή παρουσιάστρια η καλύτερη εποχή!

Λατρεύει τη θάλασσα, τα παγωτά, τα ηλιοβασιλέματα και την ξεγνοιασιά που φέρνει μαζί του. Εμείς, λατρεύουμε την καλή της διάθεση και το λαμπερό χαμόγελο που της δίνουν όλα αυτά που προείπαμε. Φυσικά και το εντυπωσιακό κορμί της!

Στην αγαπημένη της Ρόδο βρέθηκε για ένα ακόμη καλοκαίρι η Γωγώ Μαστροκώστα. Χωρίς την μικρή της, Βικτώρια αυτή τη φορά. Ταξίδεψε μέχρι το νησί των Ιπποτών για να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα που βρίσκεται εκεί από τα μέσα Ιουνίου παρακολουθώντας σεμινάρια προπονητικής.

Φυσικά εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία να κάνει και τα μπάνια της κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο σώμα της. Είτε φορώντας ένα μαύρο μπικίνι είτε επιλέγοντας ροζ ολόσωμο μαγιό.

Βουτιές με τον σύντροφό της έκανε και η Άννα Πρέλεβιτς. Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει διακοπές στη Σκιάθο μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές σε μία από τις εξορμήσεις τους στη θάλασσα.

Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη 7 μήνες και δεν κρ΄βουν πια το πόσο ερωτευμένοι είναι!

Full ερωτευμένη όμως είναι και η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά. Το ζευγάρι περνάει το πρώτο του καλοκαίρι μαζί και έχει γίνει αχώριστο! Κι επειδή και οι δύο αγαπούν πολύ τα ταξίδια φροντίζουν να κάνουν συχνά. Ωστόσο, τα πρόσφατα μπάνια τους τα έκαναν στη Βουλιαγμένη!

Από τις σπάνιες φορές που ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο παρουσιαστής του ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ μαζι με την όμορφη συζυγό του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου και τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν στις Κουκουναριές στην Σκιάθο. Αγαπούν πολύ τις Σποράδες και τις επισκέπτονται κάθε χρόνο. Όσο η βασιλική και τα παιδιά έκαναν μπάνιο στα Αμπελάκια, εκείνος απόλαυσε τον καφέ του σε κοντινό beach bar.

Καλοκαιρινή εξόρμηση με βουτιές έκανε και η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του ANt1 επισκέφτηκε μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο γνωστό private beach club στο Κρανίδι.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Πόρτο Χέλι έπειτα από πρόσκληση καλού τους φίλου και εκμεταλεύτηκαν την ευκαιρία για ν αγιορτάσουν εκεί και την 7η επέτειο γάμου τους. Μαλιστα, έκαναν και την βόλτα τους στις γειτονικές Σπέτσες και μπήκαν σε κλίμα διακοπών αφού στη συνέχεια ταξίδεψαν στην Κεφαλλονιά από όπου κατάγεται η Μαρία.

Read More

And More