Οι celebrities πανηγυρίζουν την νομιμοποίηση των gay γάμων σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α.

Μια ιστορική απόφαση έβγαλε σήμερα το κορυφαίο δικαστήριο των Η.Π.Α. για τα δικαιώματα της LGTB κοινότητας. Η ιστορική δικαστική απόφαση με 5 ψήφους έναντι 4, προβλέπει ότι οι εγγυήσεις του Συντάγματος περί ίσης προστασίας έναντι του νόμου σημαίνουν πως οι Πολιτείες δεν μπορούν να απαγορεύουν τους γάμους μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου. Με την απόφαση του δικαστηρίου λοιπόν, οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι πια νόμιμοι και στις 50 Αμερικανικές πολιτείες.

Η απόφαση αυτή χαροποίησε όχι μόνο τα μέλη της LGTB κοινότητας αλλά και όλους όσους έχουν αγωνιστεί υπέρ των ίσων δικαιωμάτων ανάμεσα στους πολίτες μιας σύγχρονης κοινωνίας ανεξαρτήτως φύλου. Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Barrack Obama έγραψε δεκάδες Tweets ανάμεσα στα οποία είπε: “Έιναι ένα μεγάλο βήμα στον δρόμο προς την ισότητα. Τα γκέι ζευγάρια και τα ζευγάρια λεσβιών, έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν όπως και κάθε άλλο ζευγάρι! Η αγάπη κερδίζει!”


Τη σκυτάλη στους πανηγυρισμούς από τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. έλαβαν δεκάδες celebrities, που ανεξάρτητα από την σεξουαλική τους ταυτότητα θέλησαν να δηλώσουν υπερήφανοι για την χώρα τους και το μεγάλο αυτό της βήμα προς μια ίση κοινωνία.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από αυτές που διάσημοι όπως η Kate Hudson, η Lady Gaga, η Jennifer Lopez, η Naomi Campbell και η Ellen DeGeneres μοιράστηκαν μέσω Instagram.

This is how I feel right now.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης perezhilton (@perezhilton) στις

A beautiful long overdue victory and a day to celebrate. The U.S. Supreme Court ruled that the constitution guarantees a nationwide right to same-sex marriage. #Equality #LoveWins

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kate Hudson (@katehudson) στις

Being honest of who you are and comfortable in your own skin !!! RT EQUINOX will donate £1 to the pillion trust #POWEREDBYPRIDE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις

#LoveWon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ellen (@theellenshow) στις

I am screaming , crying , singing , dancing!!!!!!!! Proud to be American (today) #loveisthelaw

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

#lovewins #weddingsforeveryone #loveislove

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις

#lovewins over prejudice.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ladygaga στις

It’s simple… Love always & all ways #LOVE #EqualityForAll #LoveWins

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Lopez (@jlo) στις

Read More

And More