Οι celebrities που άφησαν την Αθήνα για το Πάσχα! [pics]

Πολλοί από τους celebrities για ακόμη μια χρονιά άφησαν την Αθήνα και το σπίτι τους, ώστε να περάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα είτε σε κάποιο νησί, είτε στο εξωτερικό είτε ακόμη και στο χωριό τους. Το κοινό στοιχείο όλων, φυσικά, είναι να μοιραστούν αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την οικογένειά τους! Έτσι, οι διάσημες μανούλες πήραν την οικογένειά τους σε κάποιο νησί ή κάπου στην επαρχία που δεν έχουν επισκεφτεί ξανά, ενώ πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz επέλεξαν τον τόπο καταγωγής τους, για παραδοσιακές πασχαλινές διακοπές!

Φαίη Σκορδά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε φέτος να κάνει τη διαφορά και να μην περάσει το Πάσχα της στην Βόρεια Ελλάδα και στην γενέτειρά της, το Κιλκίς. Αντιθέτως, η Φαίη Σκορδά πήρε τον Δημήτρη και τον Γιάννη και ταξίδεψαν ως το… Ντουμπάι! Η οικοδέσποινα του Πρωινού έχει συγγενείς εκεί και γι’ αυτό τον λόγο επέλεξε αυτό το Πάσχα να το περάσει με τους θείους και τα ανίψια της που ζουν μόνιμα πια εκεί. Το συγκεκριμένο ταξίδι μάλιστα, ήθελε να το κάνει εδώ και πολύ καιρό και τώρα βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει ως εκεί με τους γονείς της και τους γιους της.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Η όμορφη Σίσσυ και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης αγαπούν τις οικογενειακές εξορμήσεις και τώρα με τις πασχαλινές διακοπές βρήκαν ευκαιρία να οργανώσουν μία νέα απόδραση στην Αρκαδία! Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε τα παιδιά του και ταξίδεψε οδικώς στο Άστρος της Πελοποννήσου, με σκοπό να χαλαρώσει, να ανανεωθεί και φυσικά να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές, μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας. Τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής, μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στα social media και δείχνουν ξέγνοιαστοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

View this post on Instagram

Summering… ☀️

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

View this post on Instagram

Magic hour ☀️

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αφού έζησε 59 μέρες μακριά από την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτιαξε ξανά βαλίτσες, αυτή την φορά, όμως, όχι για Άγιο Δομίνικο, αλλά για Ρόδο, τον τόπο καταγωγής της. Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, ταξίδεψε ως το νησί της, ώστε να περάσει αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα με τους γονείς της αλλά και την αγαπημένη της αδερφή. Η Κωνσταντίνα, μάλιστα, ανυπομονούσε πώς και πώς να βρεθεί στη γενέτειρά της και να περάσει μοναδικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο στην ζωή της!

https://www.instagram.com/p/BhPE4OAlNjS/?taken-by=konstantinaspyropoulou

Τζένη Μπαλατσινού

Μπορεί να περνά δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της με τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ, Βασίλη Κικίλια, αλλά η Τζένη Μπαλατσινού προσπαθεί να το αφήσει πίσω της και να προχωρήσει, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά της και στην δουλειά της. Έτσι, για τις μέρες του Πάσχα, αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα για το Πόρτο Χέλι, ώστε να μπορέσει να ξεχαστεί και να χαλαρώσει, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

https://www.instagram.com/p/BhOdCt8h6YE/?taken-by=jennybalatsinou

Βασίλης Κικίλιας

Από την άλλη, ο γνωστός πολιτικός επέλεξε την Κέρκυρα, για να περάσει τις πασχαλινές διακοπές του. Το νησί των Επτανήσων είναι παραδοσιακός προορισμός για τις μέρες του Πάσχα και ο Βασίλης Κικίλιας, ως παραδοσιακός άντρας, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες εκεί, με σκοπό να ξεκουραστεί από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να ανακτήσει δυνάμεις, μετά τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού. Το βράδυ της Παρασκευής έδωσε το παρών στον Επιτάφιο και μοιράστηκε στιγμιότυπα στα Instagram Stories του.

Τατιάνα Στεφανίδου

Η παρουσιάστρια του Epsilon έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεοπτική της εκπομπή Tatiana Live, με σκοπό να ηρεμήσει και να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της. Αυτές τις μέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου – μαζί φυσικά με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους Λυδία – βρέθηκαν στις Σπέτσες, για να κάνουν Ανάσταση στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανάγκη τις οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την ξεκούραση, ώστε να γεμίσει μπαταρίες και να επιστρέψει από Τρίτη του Πάσχα στην επιτυχημένη εκπομπή της.

https://www.instagram.com/p/BhRPIJajW3e/?taken-by=tatistefanidou

Μαριάννα Λάτση

Η γνωστή επιχειρηματίας για ακόμη μια χρονιά επέλεξε να περάσει το Πάσχα στο εξωτερικό! Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Μαριάννα Λάτση ταξίδεψε την Μεγάλη Τρίτη με τον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο στη Νέα Υόρκη, ώστε να περάσουν μοναδικές στιγμές, μακριά από την Ελλάδα. Μητέρα και γιος είναι πολύ δεμένοι και ανυπομονούσαν να κάνουν αυτό το μεγάλο ταξίδι μαζί.

Σάσα Σταμάτη

Νέα Υόρκη, όμως, επέλεξε και η Σάσα Σταμάτη! Η παρουσιάστρια του Ooh Lala βρίσκεται ήδη από την Μεγάλη Τετάρτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό να περάσει τις πασχαλινές διακοπές με τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Ο γνωστός επιχειρηματίας μένει στο Κονέκτικατ τα 4 παιδιά του, με την Σάσα να κάνει μια μικρή στάση στη Νέα Υόρκη, ώστε να ψωνίσει και να απολαύσει την μητρόπολη του κόσμου. Η γνωστή δημοσιογράφος αφού δεν θα έχει εκπομπή το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, άδραξε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Παύλο και να περάσει τις γιορτές μαζί του. Φυσικά, η Σάσα δεν σταματά τις απολαυστικές Ooh Lala στιγμές ούτε στη Νέα Υόρκη!

Γιώργος Λιάγκας

Όσο η Φαίη Σκορδά περνάει μοναδικά στο Ντουμπάι, ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να ταξιδέψει στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, βρέθηκε και εκείνος στην Κέρκυρα με καλούς του φίλους, μιας και την Μεγάλη Παρασκευή δεν μεταδόθηκε το Dancing with the Stars 6. Ο γνωστός παρουσιαστής και κριτής του χορευτικού show απολαμβάνει το Πάσχα στο νησί των Επτανήσων, κάνοντας όλες τις παραδοσιακές πασχαλινές δραστηριότητες, όπως το έθιμο με τις στάμνες!

View this post on Instagram

Χρονια πολλα…

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης

Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz επέλεξε να περάσει το Πάσχα στην Μύκονο! Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης λατρεύουν τα ταξίδια και όπως ήταν επόμενο δεν γινόταν να μείνουν στην Αθήνα. Έτσι, αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης στο Νησί των Ανέμων και να χαλαρώσουν μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους στην Αθήνα.

Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί να λατρεύει την Ελλάδα αλλά για το Πάσχα αποφάσισε να κάνει μια μικρή εξόρμηση στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα, στη Νέα Υόρκη. Το TLIFE την συνάντησε στο αεροδρόμιο, την ώρα που περίμενε για να παραδώσει τη βαλίτσα της, γνωστού οίκου, έχοντας μάλιστα πάνω χαραγμένα τ’ αρχικά της. Η Τατιάνα Μπλάντνικ ταξίδεψε μόνη της και μάλιστα ερχόμενη στο αεροδρόμιο, ντύθηκε casual ώστε να είναι άνετη στο ταξίδι της.

 

Read More

And More