Οι celebrities στα εγκαίνια νέου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Μια λαμπερή βραδιά με επίκεντρο το ανδρικό στιλ έλαβε χώρα στις 17 Οκτωβρίου, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου, την Πατριάρχου Ιωακείμ.

Αφορμή ήταν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ανδρικής ένδυσης Tusk, ενός χώρου που διαμορφώθηκε ειδικά για τους λάτρεις της μόδας και του smart casual dressing.

Στο ισόγειο του γωνιακού ιστορικού κτιρίου της δεκαετίας του ’30 που πλέον στεγάζει το ενημερωμένο selection του Tusk Athens, οι Αθηναίοι style aficionados απόλαυσαν cocktail με τεκίλα Patron και ανακάλυψαν ξεχωριστά brands όπως Aspesi, Ron Dorff, Maison Kitsuné και πολλά αλλά.

Η νέα boutique άνοιξε τις πόρτες της για μια βραδιά γεμάτη μουσική και μόδα, διατηρώντας πάντα την minimal αισθητική και καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα fashion Athenian party. Στο opening του Tusk Athens παρευρέθηκαν οι Κωστής Μαραβέγιας, Κωνσταντίνος Δέδες, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Έβελυν Καζαντζόγλου, καθώς και ο εκδότης Βασίλης Καρύδης, τα celebrities μοντέλα Ηρακλής Τσουζίνοφ, Μαίρη Βυτινάρος, Ιάσονας Λάιος, Emmanuel Elozieuwa και Πλάτων Παπαγιαννόπουλος.

Δεν έλειψαν σημαντικοί επιχειρηματίες του κόσμου της μόδας και της τέχνης όπως η Δάφνη Ζουμπουλάκη, ο Γιώργος Παπαλέξης, ο Κωνσταντίνος Λεμονής και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Προσωπικότητες της ελληνικής showbiz όπως οι Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ελένη Βαΐτσου, Τόνια Σωτηροπούλου, Gab Νικολαΐδης, Χαρά Παππά, Leon οf Athens ανακάλυψαν τη συλλογή του Tusk.

Έτσι με αγάπη για την λεπτομέρεια, βαθιά γνώση της μόδας, σύγχρονες επιλογές και μοναδική αισθητική, το Tusk Athens γίνεται talk of the town.

Read More

And More