Οι celebrities στα Hair Awards 2018 στο Zάππειο! Φωτογραφίες

Οι celebrities στα Hair Awards 2018 στο Zάππειο! Φωτογραφίες | tlife.gr

Πολλές ήταν και φέτος οι λαμπερές παρουσίες και οι επώνυμοι καλεσμένοι που τίμησαν τα καθιερωμένα πλέον “Hair Awards” του περιοδικού Estetica Hellas, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για τρίτη συνεχή χρονιά με παρουσιάστρια την Βίκυ Κουλιανού. Η Διευθύντρια Έκδοσης του , Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλους όσους παρευρέθηκαν στη μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στην κομμωτική τέχνη που σκοπό είχε να αναδείξει και φέτος τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στα χέρια σπουδαίων κομμωτών.

Κατά την έναρξη των Hair Awards 2018, πραγματοποιήθηκε το Fashion Show “Αthena” by Tranoulis. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο o οίκος Tranoulis στηρίζει το κίνημα TAKE ME HOME, με το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Στη σκηνή της εκδήλωσης παρουσίασαν τη δουλειά τους κορυφαίοι του χώρου όπως οι Christos Michailidis , Fanis Mastrokostas & Maria Drettaki , Gino hairandmore , Hair Tonic , Hairway, Konstantinos Christopoulos , Lemon Poppy Seed , Nikolas Prekas , Teo Hair Design & η Ιoanna Tzani.

Δες φωτογραφίες

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Βίκυ Κουλιανού με τον Χάρη Σιανίδη

Βίκυ Κουλιανού, Φρύνη Λάτου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κωνσταντίνος Σκορίλας-Φρύνη Λάτου-Βίκυ Κάβουρα-Αθηνά Νικολαϊδου-Βαγγέλης Παπαλιός

Φρύνη Λάτου Νόνη Δούνια

Δημήτρης Στρέπκος Ιωάννα Τζάννη

Στέλλα Γιαμπουρά

Η Ιωάννα Τζάνη με τον σχεδιαστή Αναστάσιο Τρανούλη και τα μοντέλα τους

Εύη Βατίδου

Μαρία Κορινθίου, Χάρης Σιανίδης, Ναταλία Δραγούμη

READ more