Οι celebrities στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Μπέη! Φωτογραφίες

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ στο κέντρο της Αθήνας πέρασαν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz! Οι celebrities μαζεύτηκαν στο Καφέ στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Μπέη «Το τελευταίο reunion» και φυσικά στη συνέχεια πήραν ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο για να το διαβάσουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Η Κατερίνα Μπέη έχει εκδώσει ήδη πέντε μυθιστορήματα («Κι αν μου Κάτσει», «Επάγγελμα ερωτευμένη», «Το τετράδιο της Ευτυχίας», «Στην Χώρα του Παντού και του Πουθενά», «Success Story») και το νέο της βιβλίο αναμένεται να γίνει best seller! Ανάμεσα στους επωνύμους που έδωσαν το παρών ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Κατρίνα Τσάνταλη κ.α.

Δες φωτογραφίες:

Τόνια Σωτηροπούλου

Νίκος Περάκης-Κατερίνα Μπέη-Πέτρος Τατσόπουλος-Τόνια Σωτηροπούλου-Κατρίνα Τσάνταλη

Κατερίνα Μπέη-Μαρία Μπακοδήμου

Τόνια Σωτηροπούλου-Κατερίνα Μπέη-Κατρίνα Τσάνταλη

Κώστας Σπυρόπουλος-Χριστίνα Πολίτη

Μαρία Μπακοδήμου-Κατερίνα Μπέη

Πέτρος Τατσόπουλος-Μαρία Μπακοδήμου-Ελένη Νικολαΐδου

Η Κατερίνα Μπέη τέλειωσε τη Νομική Αθηνών και το Δημοσιογραφικό Κολέγιο. Είναι σεναριογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε για δέκα χρόνια σε περιοδικά (Ταχυδρόμος, Status, Harper Bazzar, Esquire, Cosmopolitan κλπ.) και στο ραδιόφωνο (Κλικ, Εν Λευκώ).

Έγραψε σενάρια για σειρές («Λούφα και Παραλλαγή», «Χρυσά Κορίτσια», «Μόνη εξ αμελείας», «Σχεδόν Ποτέ» κλπ.), ταινίες («Success Story», «Πέντρο Νούλα», «Η καρδιά του κτήνους», «Φούσκα», «Θηλυκή εταιρία», «Η Λίζα κι όλοι οι άλλο» κλπ.).

Μαρία Μπακοδήμου-Χριστίνα Πολίτη

Κώστας Σπυρόπουλος-Τόνια Σωτηροπούλου

Νάντια Μπελέ-Νίκος Περράκης

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Τίνα -συγγραφέας σε δημιουργικό αδιέξοδο- αποφασίζει να παραιτηθεί από τις προσωπικές της φιλοδοξίες και να σώσει τον γάμο της. Η Ρέα είναι επιτυχημένη ηθοποιός, εγκλωβισμένη σε μια σαδομαζοχιστική σχέση κι η Φάνια έχοντας καταφέρει να απομακρυνθεί από την τυραννική οικογένειά της, νιώθει πως επιτέλους έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Παύλου.

Οι τρεις γυναίκες θα συναντηθούν μετά από είκοσι χρόνια, σε ένα σχολικό reunion. Προσδοκίες και ψευδαισθήσεις θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, φοβίες κι ελπίδες θα αναζωπυρωθούν ενώ αναμνήσεις και κρυφά πάθη θα ξαναζωντανέψουν. Μια σειρά από συμπτώσεις, θα φέρει κοντά τις ζωές τους. Με ανατρεπτικό χιούμορ, τρυφερότητα και σαρκασμό θα αντιμετωπίσουν τις επίπονες αλήθειες αλλάζοντας για πάντα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More