Οι celebrities στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του διάσημου Αμερικανού Chris Jaymes! Φωτογραφίες

Στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης κόμικ της χώρας “AthensCon” στο στάδιο Tae Kwon Do έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου “Sons Of Chaos” του Αμερικάνου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Chris Jaymes με ένα μοναδικό cocktail party με λαμπερούς καλεσμένους. Η παρουσίαση του επικού graphic novel έγινε από τον Έλληνα ηθοποιό, Άνθιμο Ανανιάδη, ενώ στο βιβλίο διαδραματίζεται μια ιστορία επικής φαντασίας με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο Chris Jaymes ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο του θεάματος στα 17 του και από τότε έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται και οι Lost, Party of Five, Profiler, Chicago Hope, NYPD Blue και Touched by an Angel. Επίσης, έχει παίξει σε πολλές ταινίες, όπως το Father’s Day του Ivan Reitman με πρωταγωνιστή τον Robin Williams και τον Billy Crystal.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου ήταν, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Χριστίνα Παππά, η Νικολέττα Καρρά κ.α.

Δες φωτογραφίες:

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Φαίη Σκορδά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Νικολέττα Καρρά

Λάκης Γαβαλάς-Φαίη Σκορδά-Χάρης Σιανίδης-Chris Jaymes

Χριστίνα Παππά-Chris Jaymes

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Χάρης Σιανίδης-Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά – Chris Jaymes

Κώστας Σόμμερ-Chris Jaymes

Άνθιμος Ανανιάδης-Chris Jaymes

Nick Λάμπρου-Ανδρεανή Τσάφου-Paul Λάμπρου-Chris Jaymes

Νίκος Γεωργιάδης-Αννίτα Ναθαναήλ-Δήμητρα Ζάφειρα

Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Chris Jaymes

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More