Οι celebrities στην πρεμιέρα της περιοδείας “Άντρες έτοιμοι για όλα”!

Στην πρεμιέρα της περιοδείας της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα” βρέθηκαν χθες οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές.

Ήταν αποφασισμένοι από την αρχή. Οι “Άντρες έτοιμοι για όλα” έκαναν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του χειμώνα αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να χαρίσουν πολύ γέλιο μέσα από καταστάσεις οικείες και καθημερινές.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night” που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, το προσάρμοσαν στην ελληνική πραγματικότητα και παρέδωσαν μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με τον Τόνυ Δημητρίου να παίρνει για την καλοκαιρινή περιοδεία τη θέση του Θανάση Ευθυμιάδη και το υπόλοιπο καστ να παραμένει ως έχει, η διάσημη παράσταση άνοιξε αυλαία και προκάλεσε πανικό.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Βίκυ Κάβουρα και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ.
Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση πάνω στο γνωστό μας θέμα.
Δες φωτογραφίες:

Μαρία Σολωμού

Τόνια Σωτηροπούλου

Θανάσης Ευθυμιάδης, Άννα Δημητρίεβιτς

Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Καραβάτου

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Αντώνης Λουδάρος, Τζένη Μπότση

Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου

Βίκυ Κάβουρα

Μέμος Μπεγνής

Έλενα Κρίτα, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Καρτάλος

Βάσω Γουλιελμάκη

Η έγκυος Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Κρατερός Κατσούλης, Μαρία Σολωμού

Νικήτας Τσακίρογλου, Χρυσούλα Διαβάτη με το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου

Τόνυ Δημητρίου, Κατερίνα Καραβάτου, Πέτρος Ίμβριος, Κρατερός Κατσούλης, Παναγιώτης Πετράκης

Μαρία Σολωμού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευαγγελία Μουμούρη

Σκηνή από την παράσταση

Read More

And More