Oι celebrities στο fashion event της Μαρίνας Βερνίκου, για καλό σκοπό! Δες τι φόρεσαν [pics]

Το 4ο κατά σειρά project του CREAID, με τίτλο “Haute Couture Collection” πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία. Λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και της showbiz έδωσαν το παρών στην δημοπρασία που έγινε στον Λυκαβηττό, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση παιδικής χαράς στο “Παίδων Αγία Σοφία”. Κομμάτια υψηλής ραπτικής, ρούχα και αξεσουάρ τα οποία ξεκινούν από μηδενική τιμή εκκίνησης δόθηκαν προς πώληση με πρωτοβουλία της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Βίκυ Καγιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Άννα Δρούζα, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ζέτα Δούκα, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Στύρος Θεοδωράκης, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σάσα Μπάστα και ο Τάκης Ζαχαράτος είναι μερικοί από τους καλεσμένους που έδωσαν το παρών σε αυτό το εντυπωσιακό event. Φυσικά από το πλευρό της Μαρίνας Βερνίκου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, ο σύζυγος Μίλτος Καμπουρίδης αλλά και τα παιδιά της.

Δες όλες τις φωτογραφίες!

Μαρίνα Βερνίκου

Βίκυ Καγιά

Χριστίνα Μπόμπα

Μαρίνα Βερνίκου, Βίκυ Καγιά, Μίλτος Καμπουρίδης, Χριστίνα Μπόμπα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης με τα παιδιά τους

Σάσα Μπάστα

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Τάκης Ζαχαράτος

Άννα Δρούζα

Ντέμη Βερνίκου, Μαρίνα Βερνίκου

Αθηνά Οικονομάκου, Γιώργος Βερνίκος, Μαρίνα Βερνίκου

Λάκης Γαβαλάς

Σταύρος Θεοδωράκης

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Αθηνά Οικονομάκου

Αννίτα Ναθαναήλ

Το event πραγματοποιήθηκε σε ένα σκηνικό μοναδικά φτιαγμένο, με σουρεάλ στοιχεία που παρέπεμπαν σε πίνακα του Salvador Dali.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More