Οι celebrities στο opening party γνωστού bar – restaurant! [pics]

Με ανανεωμένη διάθεση και το εντυπωσιακό σκηνικό γύρω από τη Margi Pool να κλέβει ακόμη μια χρονιά τις εντυπώσεις, το δημοφιλές Malabar υποδέχθηκε και φέτος αγαπημένους φίλους , καλωσορίζοντας την καλοκαιρινή σεζόν την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα από τον ταλαντούχο chef Παναγιώτη Γιακαλή καθώς και μοναδικά κοκτέιλ, όλα βασισμένα σε φρέσκες πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου.
Η αγαπημένη πισίνα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, αποτελεί το κόσμημα του ξενοδοχείου με κυρίαρχα στοιχεία , το ξύλο και το μάρμαρο σε χρώματα γήινα να συνθέτουν ένα τοπίο χαλάρωσης και απόλαυσης στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Ελιές, βυθισμένες ξαπλώστρες στην πισίνα και ένα μοναδικό deck απογειώνουν το σκηνικό και αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις και το φετινό καλοκαίρι.
Ανάμεσα στους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρόν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Βάσω Κολλιδά, ο Μέμος Μπεγνής, ο Αντώνης Λουδάρος και η Κατερίνα Μισιχρόνη.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More