Οι celebrities, στο πιο… μπλε πάρτι της χρονιάς! Φωτογραφίες

Οι celebrities, στο πιο… μπλε πάρτι της χρονιάς! Φωτογραφίες | tlife.gr

Το βράδυ της Παρασκευής, οι celebrities της εγχώριας showbiz φόρεσαν τα καλά τους και το πιο αστραφτερό χαμόγελό τους και κατέβηκαν στα νότια προάστια, προκειμένου να δώσουν το παρών σε ένα μοναδικό πάρτι. Πρωταγωνιστής της βραδιάς; Το μπλε χρώμα! Ειδικότερα, οι καλεσμένοι του άκρως εντυπωσιακού πάρτι της Imperial Tobacco έδωσαν ραντεβού στο Golf Prive της Γλυφάδας και έζησαν μοναδικές στιγμές!

Οι προσκεκλημένοι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική βραδιά, που κορυφώθηκε με την εμφάνιση του Τόνι Σφήνου, ο οποίος με τη μοναδική και απόλυτα χαρακτηριστική σκηνική παρουσία του διασκέδασε τους καλεσμένους και απογείωσε τη βραδιά. To Μπλε πάρτι της χρονιάς τα είχε όλα: τον άψογο χώρο του Golf Prive, τους κοσμικούς καλεσμένους, αλλά και τα δροσιστικά ποτά που είχαν φτιαχτεί ειδικά για την βραδιά από τον αναγνωρισμένο Έλληνα bartender Κωνσταντίνο Στεφανάκη.

Δες φωτογραφίες:

Χριστίνα Πολίτη
Έλενα Τσαγκρινού
Νίκος Αναδιώτης
Ιωάννα Σουλιώτη
Έλενα Παπαβασιλείου
Josephine
Light, Taylor
Γιώργος Μανίκας Γιάννης Καγιούλης Μάνος Ιωάννου
Νίκος ΝΙκηφορίδης, Γενικός Διευθυντής Imperial Tobacco, Ελλάδας, Ρουμανίας και Κύπρου και δεξιά Αλέξανδρος Καμάρας ‘’Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ιmperial Tobacco Νοτιοανατολικής Ευρώπης’’

Τμήμα Marketing Imperial Tobacco

Το πιο… μπλε πάρτι της χρονιάς κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις!

READ more