Οι celebrities στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ! Φωτογραφίες

Ένα υπέροχο bazaar για καλό σκοπό έχει ξεκινήσει από χθες το πρωί στο ξενοδοχείο Semiramis. Πρόκειται για το bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο για καλό σκοπό! Όπως πέρσι έτσι και φέτος πολλές ήταν οι προσωπικότητες της showbiz που βρέθηκαν στο bazaar και έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους βοηθώντας ταυτόχρονα το ιερό σκοπό της ΕΛΠΙΔΑΣ που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της!

Με κεντρικό σύνθημα «30 Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά το πιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της πόλης, Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ!

Μοναδικά δώρα, πρωτότυπα στολίδια, λαχταριστές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές εκπλήξεις μάς περιμένουν όλους για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν στο bazaar διακρίναμε, την Ελένη Μενεγάκη, τον Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Σάσα Σταμάτη,την Κρίστυ Τσολακάκη, την Μαριέττα Χρουσαλά και πολλούς άλλους!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σάσα Σταμάτη

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Χριστιάννα Γουλανδρή

Ελένη Μενεγάκη

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Κρίστη Τσολακάκη

Μαριέττα Χρουσαλά

Νάταλι Κάκαβα

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More