Οι celebrities τίμησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση “Ωχ Ηλέκτρα”! Φωτογραφίες

Πλήθος επωνύμων κατέκλυσε το Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ του Σαββάτου για να απολαύσει την παράσταση “Ωχ… Ηλέκτρα” του Αλέξη Καλλίτση που θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι ο Πέτρος Φιλιππίδης– υποδυόμενος την Ηλέκτρα- σε μεγάλα φεστιβάλ της Αθήνας και της περιφέρειας.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, ανάμεσά στους οποίους βρέθηκαν η Κατερίνα Καραβάτοτ, η Ναταλία Γερμανού, η Γωγώ Μπρέμπου, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Πάυλος Χαϊκάλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Παντελής Καναράκης και πολλοί ακόμη.

/

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Ηλέκτρα αποφασίζει να επισκεφθεί ψυχολόγο, καθώς έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να βρει μόνη της λύση στα προβλήματά της.
Έτσι λοιπόν προβληματισμένη και φορτισμένη μετά το θάνατο του πατέρα της, Αγαμέμνονα, τον οποίο σκότωσε η μητέρα της, Κλυταιμνήστρα, μαζί με τον εραστή της, Αίγισθο, περιμένει τον αδερφό της, Ορέστη, να γυρίσει έπειτα από χρόνια απουσίας και να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα τους. Πραγματικά, ο Ορέστης έρχεται μαζί με το φίλο του, Πυλάδη, και παρέα με τον Παιδαγωγό του σκαρφίζονται διάφορους τρόπους εκδίκησης.

/

Τι γίνεται, όμως, όταν εμφανίζεται το φάντασμα του Αγαμέμνονα; Όταν ο Ορέστης αδυνατεί ν’ αποφασίσει αν θα σκοτώσει τη μητέρα του; Πόσες ανατροπές μπορούν να συμβούν;
Τελικά, η Ηλέκτρα θα βρει λύση ή θα τρελάνει και τον ψυχολόγο της;
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Πέτρος Φιλιππίδης (Ηλέκτρα), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Κλυταιμνήστρα), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Αγαμέμνονας), Δημήτρης Μαυρόπουλος (Παιδαγωγός), Κρατερός Κατσούλης (Ψυχολόγος), Πάνος Σταθακόπουλος (Χορός), Αλμπέρτο Φάις (Ορέστης), Μάνος Ιωάννου (Αίγισθος), Χρήστος Σπανός (Πυλάδης), Σταύρος Καραγιάννης (Χορός), Κυριάκος Μαρκάτος (Χορός).
Δες φωτογραφίες:

Γωγώ Μπρέμπου, Πέτρος Φιλιππίδης
/

Ελευθερία Ελευθερίου
/

Ναταλία Γερμανού, Πέτρος Φιλιππίδης
/

Μάνος Ιωάννου, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Στάνκογλου, Χρήστος Σπανός
/

Ευαγγελία Μουμούρη, Μάνος Ιωάννου
/

Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου, Πέτρος Φιλιππίδης
/

Χριστίνα Αλεξανιάν, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης
/

Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
/

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης
/

Άννα Παναγιωτοπούλου, Πέτρος Φιλιππίδης
/

Read More

And More