Οι celebrities τρέχουν στο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης! Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου έχει γεμίσει από το πρωί τους δρόμους της Θεσσαλονίκης για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”. Ανάμεσά τους μάλιστα είναι και πολλοί επώνυμοι που τρέχουν για καλό σκοπό.

Με αφορμή των Μαραθώνιο, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί άλλοι που τρέχουν με την ομάδα “ΙΚΕΑ RUNNING TEAM”, για να στηρίξουν το Σύλλογο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής “Ανοιχτή Αγκαλιά” – Παράρτημα Θεσσαλονίκης.


Η Δέσποινα Καμπούρη πήρε τον αριθμό συμμετοχής της!

Οι επώνυμες κυρίες είναι από χθες στη συμπρωτεύουσα, όπου έγινε και η τελετή αφής της Αλεξανδρείου Φλόγας και φρόντισαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς φίλους τους, μέσω του Instagram. Στη Θεσσαλονίκη συνάντησαν και την Όλγα Λαφαζάνη, που συμμετέχει στην εκδήλωση.


Φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου από το Instagram

Ακόμη, στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν και ο Γιώργος Μανίκας με τον Στέλιο Χανταμπάκη, που φόρεσαν από νωρίς τα αθλητικά τους παπούτσια και άρχισαν το τρέξιμο, βγάζοντας μάλιστα και μια selfie.

/

Γιώργος Μανίκας, Στέλιος Χανταμπάκης
Αξίζει να αναφέρουμε πως χθες έγινε η Λαμπαδηδρομία της Αλεξανδρείου Φλόγας του Μαραθωνίου και συνοδεύτηκε από παραδοσιακούς χορούς από περίπου 500 μέλη πολιτιστικών συλλόγων στην Πλατεία Λευκού Πύργου.
Στο φετινό Μαραθώνιο συμμετέχουν συνολικά 14.800 δρομείς, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ συμμετοχής για άλλη μια χρονιά.

Δες φωτογραφίες:

Η Όλγα Λαφαζάνη με την μπλούζα της ομάδας της
/

Οι προετοιμασίες για τον Μαραθώνιο

/

/

Γυμναστική για την Δέσποινα καμπούρη, λίγες μέρες πριν το Μαραθώνιο

/

Και η Έλλη Κοκκίνου προπονήθηκε καλά πριν τη συμμετοχή της…

/

Φωτογραφίες από την αφή της φλόγας

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, επίσημη σελίδα 9ου Διεθνή Μαραθώνιου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Read More

And More