Οι διακοπές της Βeyonce τη Μεσόγειο. Δες φωτογραφίες!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά η γνωστή τραγουδίστρια Beyonce κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας της στα νησιά της Μεσογείου.

Η λαμπερή Beyonce που πολλές φορές έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο γούστο της και τις ξεχωριστές στυλιστικές της επιλογές ξάφνιασε φορώντας ένα κοντό σορτσάκι, που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της, ένα αέρινο πουκάμισο και μια τσάντα leopard.

Στο πλευρό της ήταν και ο σύντροφός της Jay Z με τον οποίο διασκέδασε πολύ, κάνοντας μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το υπερπολυτελές γιοτ “Attitude”. Οι δυο τους ξεκίνησαν το ταξίδι που κράτησε λίγες βδομάδες και κόστισε 240.000 λίρες την εβδομάδα. Το πανάκριβο σκάφος, με το οποίο ταξίδεψαν στην Ιταλία, τις Κάννες και το St Tropez διαθέτει έξι καμπίνες, γυμναστήριο και jacuzzi.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μαζί με το ζευγάρι είναι και ο 5χρονος ανηψιός της Beyonce, Daniel Julez. Ο μικρός διασκέδασε πολύ με το λαμπερό ζευγάρι, ενώ, η Beyonce ενθουσιάστηκε με την κροαζιέρα και δεν έπαψε στιγμή να κάνει θαλάσσια σπορ και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Beyonce:


Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει θαλάσσια σπορ!


Στο κατάστρωμα του πλοίου!

Read More

And More