Οι διάσημες μαμάδες υποδέχτηκαν τη νέα σχολική χρονιά μαζί με τα παιδιά τους!

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε επίσημα η νέα σχολική χρονιά. Οι μικροί και μεγάλοι μαθητές έβαλαν τα καλά τους και βρέθηκαν στον αγιασμό του σχολείου τους συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. Οι μαμάδες είναι συνήθως οι πρωταγωνίστριες σε αυτές τις περιπτώσεις αφού η αγωνία και η συγκίνησή τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των παιδιών τους. Ειδικά όταν είναι στις πρώτες τάξεις!

Το ίδιο ισχύει και για τις μαμάδες της showbiz που φυσικά ήταν εκεί στην πρώτη μέρα του σχολείου αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκίνησαν τα μαθήματα. Είναι σαν να ξεκίνησαν κι εκείνες μαζί τους αφού κάθε μέρα από εδώ και μέρα θα πρέπει να ξυπνούν μαζί τους. Για να τα ετοιμάσουν για το σχολείο, για να τα συνοδεύσουν στο σχολικό ή στην τάξη, για να τα παραλάβουν στο σχόλασμα αλλά και για να διαβάσουν παρέα. Επάγγελμα μαμά!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναγνωρίσαμε στην πρώτη μέρα των σχολείων ήταν και η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Η Περιστέρα Μπαζιάνα το μεγάλο τους γιο Φοίβο – Παύλο στο σχολείο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ακόμα μαμάδες από τη showbiz που ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά δίπλα στα παιδιά τους!

Read More

And More