Οι διάσημοι φίλοι του Κώστα Κοκκινάκη θέλουν να τον παχύνουν! Φωτογραφίες

Στο Survivor, o Κώστας Κοκκινάκης ανέδειξε τη φαντασία και τις ικανότητές του στην μαγειρική και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες! Τώρα πλέον όμως ήρθε η ώρα να απολαύσει τις νοστιμιές που έφτιαξαν άλλοι και κυρίως να δει τους καλούς του φίλους που του έλειψαν πολύ όλο αυτό τον καιρό!

Χθες ο γνωστός πολίστας είχε έξοδο για φαγητό με τους κολλητούς του και του συναδέλφους του στο πόλο! Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μάζης αλλά και ο συνεργάτης και κολλητός του φίλος, Αντώνης Βλοντάκης ο οποίος … αποκάλυψε πως τον έχουν βάλει στο πρόγραμα “πάχυνσης”. Και ο Κώστας Κοκκινάκης έχασε αρκετά κιλά οπότε οι φίλοι του αποφάσισαν να τον ταΐσουν για να παχύνει…

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν ο Αντώνης Βλοντάκης πραγματοποίησε την “απειλή” του, ότι δηλαδή όταν ο Κώστας γυρίσει θα του δώσει δυο χαστούκια, επειδή τον άφησε να τα κάνει όλα μόνος του στη δουλειά! Ο Αντώνης είχε πει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη: “Είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Με το που γυρίσει πίσω θα του ρίξω δύο χαστούκια γιατί έφυγε αυτός και αναλαμβάνουμε και το ρόλο του. Παίζουμε μαζί στον Υδραϊκό. Είμαστε στην Α1 περίπου στη μέση της βαθμολογίας. Μία ομάδα που απαρτίζεται από 38+ και από 22 και κάτω. Είμαστε οι ηλικιωμένοι και οι νεανίες. Τώρα που λείπει ο Κοκκινάκης η ομάδα έχει πιεστεί πάρα πολύ γιατί βγάζουμε τα σπασμένα του Κοκκινάκη… όταν επιστρέψει λοιπόν θα φάει πολύ ξύλο”

Τον έχουμε σε προγραμμα πάχυνσης!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlod11 (@antonisvlontakis) στις

Τα φιλαράκια μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις

Read More

And More