Οι διάσημοι stars ψήφισαν Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Ανέκαθεν, η Ελλάδα αποτελούσε έναν από τους πιο ελκυστικούς και περιζήτητους προορισμούς για τους διάσημους stars ανά τον πλανήτη. Κάθε καλοκαίρι πολλοί είναι οι αστέρες που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο της χώρας μας, το λαχταριστό παραδοσιακό φαγητό και φυσικά τον τρόπο διασκέδασής μας.

Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας, όμως με το που χαλάρωσαν λιγάκι τα μέτρα, δημοφιλείς προσωπικότητες ετοίμασαν τις αποσκευές τους και έκλεισαν εισιτήρια με προορισμό φυσικά την Ελλάδα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα νησιά του Αιγαίου είχαν την τιμητική τους! Τι και αν διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, οι αφίξεις είναι πολλές.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, επιχειρηματίες, ποδοσφαιριστές επιλέγουν ξανά και ξανά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το TLIFE συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει όλους εκείνους που χάρηκαν τις βουτιές στα νησιά μας το τελευταίο διάστημα.

Robbie Williams

Ένα ταξίδι αναψυχής αποφάσισε να κάνει ο Robbie Williams και έτσι ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων. Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης που στα 47 του έχει ζήσει την απόλυτη δόξα και αποθέωση, την πτώση εξαιτίας των καταχρήσεων, αλλά και την πατρότητα, αφού πλέον είναι μπαμπάς τεσσάρων παιδιών και σύζυγος, εθεάθη να διασκεδάζει στο Scorpios με μεγάλη παρέα, όπως αποκάλυψε το Mykonos Live Tv.

Nicole Scherzinger

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Nicole Scherzinger. Η 43χρονη star τα τελευταία πέντε χρόνια επισκέπτεται σταθερά τη χώρα μας. Στο πλευρό της βρίσκεται ο μικρότερος ηλικιακά σύντροφός της, ο Thom Evans, ο οποίος είναι αθλητής ράγκμπι και μοντέλο. Ο φακός του Mykonos Live Tv “τσάκωσε” το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της εξόδου του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @marinavernicos

Μάλιστα, η Nicole Scherzinger πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές και με την Μαρίνα Βερνίκου, με την οποία διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Lionel Richie μαζί με την αγαπημένη του Lisa Parigi και τα τρία παιδιά του, την Sofia, την Nicole και τον Miles Richie

Το νησί των Ανέμων επέλεξε και η οικογένεια Richie για ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της. Ο 72χρονος καλλιτέχνης κάνει tour στο Αιγαίο μαζί 32χρονη σύντροφό του και μοντέλο, αλλά και τα παιδιά του. Εκτός από τη Μύκονο, όλοι μαζί επισκέφτηκαν τη Δήλο και τη Σαντορίνη. Ο φακός του Mykonos Live Tv τους απαθανάτισε στο σκάφος τους.

Πολλές φωτογραφίες ανέβασαν και στα social media, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα.

Justin Bieber με τη σύζυγό του, Hailey

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο θέλησαν να κάνουν ο Justin Bieber με τη σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Hailey. Το ζευγάρι επισκέφτηκε τη Μύκονο, την Ίο, την Πάρο και τη Μήλο, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά τοπία. Εντυπωσιασμένοι από τις Κυκλάδες, οι δυο τους μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Cesc Fabregas, Daniella Semaan

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Cesc Fabregas, που αγωνίζεται με την AS Monaco, έφτασε στην Μύκονο με την σύζυγό του Daniella Semaan.

Magic Johnson

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, o Magic Johnson επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ο διάσημος αθλητής επισκέφτηκε την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και την Ιθάκη και μαγεύτηκε από τα κρυστάλλινα νερά, τις γραφικές τοποθεσίες αλλά και τις ελληνικές γεύσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson)

Kate Hudson

Η αδυναμία της Kate Hudson είναι γνωστή, αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τις Σποράδες μαζί με την οικογένειά της. Έτσι, και φέτος η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στη χώρα μας με τον σύντροφό της, την κορούλα τους, αλλά και τα άλλα δύο παιδιά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Katy Perry – Orlando Bloom

Μετά το ρομαντικό τους ταξίδι στην Βενετία της Ιταλίας, η Katy Perry και ο Orlando Bloom επέλεξαν τη χώρα μας για να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκαν στην Πελοπόννησο, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Τζεφ Μπέζος

Ο Τζεφ Μπέζος, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας έφτασε στη χώρα με το σκάφος του, μήκος 92 μέτρων, και ήδη έχει επισκεφτεί αρκετά νησιά, όπως η Αντίπαρος και η Σίφνος.

Demi Moore

Στην Ελλάδα μόλις για λίγες μέρες βρέθηκε και η Demi Moore με την κόρη της Rumel Willis. Η πασίγνωστη σταρ του Hollywood επισκέφτηκε την αγορά του Κολωνακίου για τις αγορές της, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και στην Κρήτη προσκεκλημένη της οικογένειας Στέγγου.

Last but not least, διάσημοι ποδοσφαιριστές που οι ομάδες τους αποκλείστηκαν από το Euro, δεν έχασαν τον χρόνο τους και επισκέφτηκαν τη Μύκονο για διακοπές.

Read More

And More