Οι δηλώσεις της Ευγενίας για την αποχώρησή της απο το “Dancing” ,αλλά και για το Mega!

Πως και πως μου φαίνεται πως περίμενε την ώρα το κορίτσι για να βγει στο μικρόφωνο να τα πει με την ησυχία της και να… ηρεμίσει ! Ο λόγος; Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου που σήμερα το πρωί μέσα απο την εκπομπή της στο “Θέμα Fm” ,μίλησε για όλα ! Και για την αποχώρησή της απο το “Dancing” και για την ψυχολογία της ,αλλά και για το Mega βεβαίως – βεβαίως …

Τι είπε για το “Dancing” :

“Αυτό το live ήταν για μένα το καλύτερο live ! Αυτή την Κυριακή πραγματικά χάρηκα και ευχαριστήθηκα το “Dancing with the stars”. Αυτή την εβδομάδα πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτή την εβδομάδα πιστεύω πως έδωσα το μεγαλύτερο κομμάτι της ψυχής μου και αυτό φάνηκε. Νομίζω πως το είδαν οι κριτές ,γι ΄αυτό και μου έδωσαν άλλωστε κι αυτή την βαθμολογία. Η χθεσινή βραδιά μου ήταν η καλύτερη βραδιά μου”.

Περίμενε πως δεν θα περάσει στον τελικό ;

“Ημουν σίγουρη πως δεν θα περάσω στον τελικό. Ναι χθες το ήξερα πως θα φύγω απο το σόου, γι ΄αυτό και ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη , γι ΄αυτό και αντέδρασε και τόσο ψύχραιμα. Αυτό ήταν …Αυτή η εμπερία τελείωσε”

Τι είπε για το Mega και το “Master Chef” ;

“Τώρα πάμε γι ΄άλλα… Τώρα πάμε για πιο …μεγάλα. Ξεκινάει μπροστά μου ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι ,ένα ταξίδι που θα με γεμίσει με εντελώς διαφορετικές εμπειρίες”

Οσο για το αν πιστεύει πως αυτή η μεταγραφή της την …εξοστράκισε κι απο το σόου του ΑΝΤ1 ;

“Αλοίμονο αν ισχύε κάτι τέτοιο. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως το νέο μου αυτό επαγγελματικό βήμα, έχει σχέση με την αποχώρησή μου απο το “Dancing witn the stars”. “

Read More

And More