Οι δηλώσεις της Ζέτας για το “Πρωινό Μou” και η επίθεση του Γιώργου Λιάγκα!

Του… “Πρωινού Mou” γίνεται σήμερα όλη μέρα διακαναλικά! Βλέπετε, η κάμερα της “Μεσημεριανής Μελέτης” συνάντησε την Ζέτα Μακρυπούλια και η πολύ… hot Ζέτα απο πλευράς ζήτησης αυτή την εποχή, μεταξύ άλλων φρόντισε να μην διαψεύσει τις έντονες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και την θέλουν να πολιρκείται από το Mega, προκειμένου του χρόνου να αναλάβει την παρουσίαση του “Πρωινού Mou”. Μαλιστα, οι ίδιες φήμες θέλουν την Ζέτα να μην είναι μόνη, αλλά το κανάλι να θέλει ιδανικά να την συνδυάσει μαζί με τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, σε περίπτωση που εκείνος θελήσει να φύγει από τον Alpha.

Η Ζέτα ,λοιπόν, δήλωσε στην κάμερα της “Μεσημεριανής Μελέτης” για το “Πρωινό Mou” :

«Επειδή πια αυτή η πρόταση με πολιορκεί πολύ, τη σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Δηλαδή δεν είπα “ναι θα κάνω ένα πρωινό”.Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις συζητήσεις μου με το Mega, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μιλάω με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πράγματα, έχουν αρκετές προτάσεις και θέλουν να συνεργαστούμε, κι αυτό για μένα είναι το πρώτο για να πω…”

Αμέσως μετά ,λοιπόν, ο Γιώργος πέρασε στην αντεπίθεση και ποιος είδε τον Γιώργο και δεν τον φοβήθηκε!

«Δεν είναι “μια χαρά” αυτά που λέει. Θεωρώ ότι η Ζέτα είναι εξαιρετική επιλογή για ένα πρωινό πρόγραμμα σε οποιοδήποτε κανάλι. Το κρατάμε αυτό. Πάμε παρακάτω όμως… Από τη στιγμή που υπάρχει πρωινή εκπομπή στον αέρα, με ανθρώπους επαγγελματίες, που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και δίνουν καθημερινά μια μάχη, είναι πολύ άκομψο να απαντάς και εσύ ο ίδιος –που σε αφορά η πρόταση– ότι “θα το σκεφτόμουν”» σχολίασε ο 44χρονος παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ενώ συμπλήρωσε:

«Είπε “ναι”. Για μένα η Ζέτα, που έχει και μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, θα έπρεπε να πει “Παιδιά, όσο υπάρχουν πρωινά στον αέρα, εγώ δεν κάνω καμία συζήτηση. Το καλοκαίρι, αν μου γίνει κάποια πρόταση, θα δω”. Δηλαδή τώρα είναι εκεί μια ομάδα, με επαγγελματίες, επιτυχημένους ανθρώπους. Αν βγει τώρα ο Μουτσινάς και πει “του χρόνου θα κάνω το πρωινό του ΑΝΤ1”, πώς θα αισθανθείς εσύ; Δεν θα είναι άσχημο;».

Ωστόσο, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Το είπα και χθες, τα στελέχη των καναλιών καλά κάνουν και προγραμματίζουν. Και εμείς εδώ που μιλάμε μπορεί να νομίζουμε πως θα κάνουμε πρωινό και ο Λάτσιος να μας έχει κόψει ήδη. Είναι άκομψο αυτό να βγαίνει προς τα έξω! Ήταν ξεκάθαρο και η Ζέτα είπε “με πολιορκεί πολύ και το σκέφτομαι”. Εντάξει, φίλη μας είναι η Ζέτα, αλλά είναι άκομψο αυτό όταν υπάρχει πρωινό στον αέρα. Αν συνέβαινε σε μένα, θα πήγαινα στον Λάτσιο και θα έλεγα “εγώ αύριο δεν έρχομαι”».

Read More

And More