Οι δηλώσεις των διασήμων για τους gay συνεχίζονται!

Μετά τα …κρούσματα των προηγούμενων ημερών για τους gay, τη σκυτάλη παίρνουν αυτή τη βδομάδα η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Βλάχος.

Έχει συμβεί να σε προσεγγίσουν ποτέ γυναίκες ερωτικά ή να σε φλερτάρουν;” η ερώτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για το περιοδικό PEOPLE, “Ναι” η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία συνεχίζει: “Οι γυναίκες είναι πιο επιθετικές από τους άντρες όταν φλερτάρουν άλλες γυναίκες, σοκάρει λίγο αυτή η πίεση. Παρόλο που είμαι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος, έχω αισθανθεί πίεση. Έναν άνδρα που σε φλερτάρει δεν θα έφτανες ποτέ στο σημείο να τον σπρώξεις, ενώ με μια γυναίκα έφτασα σε μια τέτοια περίεργη κατάσταση”.

Στο ίδιο περιοδικό, μερικές σελίδες πριν η συνέντευξη του Δημήτρη Βλάχου στον Αλέξανδρο Πρίφτη έχει τίτλο: “Κάποιοι θα ήθελαν να ήμουν gay”. Αυτή ήταν η απάντησή του στην ερώτηση: “Πως αισθάνεσαι όταν σε προσεγγίζουν ερωτικά άντρες”; Ο παρουσιαστής του “Πλάκα Κάνει” εξηγεί: “Ποτέ δεν μου έχει τύχει κάποιο ακραίο περιστατικό, ούτε μου την πέφτουν με χυδαιότητα.”

Διάβασε περισσόετρα στο zappit

Read More

And More