Οι δράστες που έστειλαν τα δέματα σε Μέρκελ και Μπερλουσκόνι!

Αναγνωρίστηκαν οι δυο δράστες που έστειλαν τα ύποπτα δέματα στην Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ, και τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μετά από έρευνες της αστυνομίας και τις μαρτυρίες των υπαλλήλων ταχυμεταφορικής εταιρείας, αναγνωρίστηκαν οι δύο άνθρωποι που έστειλαν τους φακέλους-βόμβες.

Τα δύο αυτά άτομα βρίσκονατι στη λίστα με τους πέντε καταζητούμενους που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, χθες κοινοποιήθηκαν οι φωτογραφίες τους και οι ίδιοι θεωρούνται ύποπτοι για τη συμμετοχή τους στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Αυτό έγινε μετά από τις μαρτυρίες των υπαλλήλων της εταιρείας σε Πατήσια και Περισσό, καθώς αναγνώρισαν το σωματότυπό τους και άλλα στοιχεία αν και όπως είπαν ένας από τους δύο ήταν κάπως μεταμφιεσμένος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit ο άνθρωπος που έστειλε τον φάκελο βόμβα στην Γερμανίδα καγκελάριο θεωρείται πως σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι ο 23χρονος Ntamiano Bolana του Ptolemeo. O Ntamiano Bolana, παλαιότερα διέμενε στο Χαλάνδρι, κοντά στο σημειο που εντοπίστηκε η “γιάφκα”, ενώ λένε ότι μαζί με τον έναν από τους αδελφούς Νικολόπουλών έκανε εισαγωγή όπλων από την Αλβανία.

Για το φάκελο βόμβα στον Ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο υπάλληλος αναγνώρισε τον 24χρονο Γιώργο Νικολόπουλο του Παναγιώτη, ο οποίος μάλιστα είχε προσωπική γνωριμιά με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι τον στρατολόγησε ένας 30χρονος αντιεξουσιαστής που είχε συγγενικές σχέσεις με έναν από τους δύο που συνελήφθησαν τη Δευτέρα.

Διάβασε περισσότερα στο newsit!

Read More

And More