Οι δυο ισχυρές κυρίες στο πλευρό του Θοδωρή Κυριακού!

Για τον ΑΝΤ1, η σεζόν 2019 – 2020 έκλεισε με πολλές πρωτιές κι εντυπωσιακές επιδόσεις και πρόσφατα όσοι δούλεψαν γι’ αυτή την επιτυχία συναντήθηκαν σε ένα «οικογενειακό» δείπνο.

Δίπλα στον πρόεδρο του Ομίλου Θοδωρή Μ. Κυριακού υπάρχουν πολλά πρόσωπα με υψηλού επιπέδου δεξιότητες και επαγγελματικό ήθος. Στην πυραμίδα, όμως, της ιεραρχίας βρίσκονται δύο σημαντικές γυναίκες που έχουν έμπνευση, είναι καινοτόμες, δημιουργικές και αποτελεσματικές. Δύο γυναίκες που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και μαζί με όλη τη διοικητική ομάδα του καναλιού ανοίγουν νέους δρόμους για τη μελλοντική πορεία του.

Η Στέλλα Λίτου (Γενική Διευθύντρια) και η Φωτεινή Ραξή (Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια) είναι τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 που δουλεύουν με τέρμα το γκάζι, σχεδιάζοντας μια ισχυρή στρατηγική και υλοποιώντας την με επιτυχία. Επαγγελματίες με πορεία χρόνων στα Media και με βιογραφικό που έχει να επιδείξει σημαντικούς σταθμούς, είναι πρόσωπα χαμηλού προφίλ, προσηλωμένα στους στόχους τους, και με μεγάλη αφοσίωση στο έργο τους.

Οι δύο ισχυρές γυναίκες, που παίζουν στα δάχτυλα τους αριθμούς, είναι εκείνες που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του ΑΝΤ1 και δίνουν όλα τα εφόδια στο ανθρώπινο δυναμικό του ώστε το κανάλι να ανανεώνεται, να πρωτοπορεί και να δημιουργεί τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό χώρο.

Read More

And More